Pôvodné BOBOVR Z5 Aktualizácia BOBO VR Z6 Okuliare 3D Virtuálnej Reality Binokulárne Stereo Bluetooth VR Headset Prilba Pre iPhone Android

€30.10


Pôvodné BOBOVR Z5 Aktualizácia BOBO VR Z6 Okuliare 3D Virtuálnej Reality Binokulárne Stereo Bluetooth VR Headset Prilba Pre iPhone Android

Poznámka:aby sa vám 100% ochrana vášho nákupu okuliare ,budeme aktualizovať doprava do vzduchu vyplnený stĺpec taška pack, ako je na nasledovnom obrázku .

Ak chcete poslať VR Okuliare ako darček pre priateľov alebo rodinu, si môžete vybrať tovar s box,zašleme tovaru cez Pôvodné okno ako na obrázku .

Funkcie: 1. BOBO VR Z6 Bezdrôtové Bluetooth verzie je nový aktualizovaný model pohlcujúce VR headset formulár 2. BOBO VR Z6 môže podporovať smartphone,kompatibilný s 4.7 na 6,2 palcový (celá obrazovka 6.5 palcový) veľkosť Android alebo IOS mobilného telefónu 3. Vízia-nastaviteľné podporu pre nosenie okuliarov: podporovať Aj bez okuliarov, krátkozrakosť 400 prezieravého 200 môže byť upravená. 4. 110° aspherical vysokej objektív: 110° zorné pole, optimalizované optickej dizajn, účinne eliminovať okolité svetlo a halo, ľahšie nosiť, väčšie a jasnejšie zorné pole. 5. Ľahko prenosný, skladací dizajn: menšia veľkosť, ľahko sa prenáša Špecifikácie: Kompatibilné systém: Android4.4 alebo IOS8 alebo vyšší Vhodné pre mobilné telefóny: 4.7-6.2 palcový Objektív: 52mm, priemer asférické superlens zorné Pole: 110° Vízia úprava: 200 stupňov prezieravosť na 400 stupňov krátkozrakosti Bezdrôtové pripojenie: BT 4.1, BLE dual protokol Slúchadlá jednotka: priemer 50 mm, 112±3dB (1KHZ) Mikrofón: všesmerového kondenzátora mic, -42dB Vibračná jednotka: nezávislé vibrácií na ľavej a pravej strany vstavaná batéria: 3,7 V lítium-polymérová batéria napájanie: DC 5,0 V±0,3 V V/500mA,Micro USB rozhranie veľkosť Produktu: 140* 181*115mm (po skladacie) hmotnosť Výrobku: 420g Zoznam Balíkov: 1*Čierna alebo Biela BOBOVR Z6 Bezdrôtový 1*užívateľská príručka 1*PVC Balík alebo 1*Originálne krabice( Voliteľné ) 1*Čistenie handričkou Bez Bluetooth Gamepad alebo 1*Bluetooth Gamepad (Voliteľné) , batérie gamepad nie sú zahrnuté .

BOBOVR Z6 VR HEADSET

Pohodlné/Wireless/Štýlový IMAX FILM PANORAMATICKÉ VIDEO SKLADACIA BEZDRÔTOVÉ PRIPOJENIE VÍZIA AD JUSTMENT PRIATEĽSKÁ PRIEDUŠNÁ 25 HODÍN PREVÁDZKY

Skontrolujte Vaše Virtuálne Svete Fantastické

Dať na BOBOVR Z6 VR,zadajte virtuálnom svete, a vychutnajte si fantastické hry.Budete pôsobiť vedúcu úlohu tohto sveta! Na čo čakáte? S filmový HD videozáznamy zo svojho inteligentného telefónu na obrazovke môžete jednoducho zažiť!

110°zorné Pole

Z6 najlepšie pracovať s 110°zorné pole-najlepšie riešenie pre vynikajúce pohlcujúci zážitok.

Široký compatiblility Unikátny pevný dizajn

Kompatibilné s 4.7-6.2 palcový(celá obrazovka 6.5 palcový) Android &lOS mobilný telefón. S jedinečným gumové upevnenie dizajn.

Ľahký a sklopný dizajn Kompaktný a pohodlný

Šírka 158mm,Dĺžka 119mm.Je to menšie, než si dokážete predstaviť. Môžete ľahko nasadiť v taške,a vziať ho kamkoľvek budete chcieť ísť.

Pohodlné Nosenie A Ľahko Nastaviteľné

High-end mäkkej kože tváre čalúnenia účinne zabraňuje objektív zahmlievaniu. Priestranný vnútorný priestor môžete prispôsobiť pomocou okuliarov pre krátkozrakosť. Krátkozrakosť 400°ďalekozrakosť 200°môže byť upravená.

Chrániť Naše Oči s HD Šošovky

Vyrobené z Akrylátu (PMMA)s priepustnosťou sadzba v súčasnosti až 92%! Anti-reflexná a Anti-modré Svetlo Náter zvyšuje priepustnosť až 94%!

Herné Zábavu Spúšť

Na vodivé dotknite sa tlačidla/spúšte na hornej vám veľa zábavy v hre bez diaľkového ovládača. To umožňuje ľahko ovládať všetky VR hrách, ktoré podporujú spúšť

HIFI Stereofónne Slúchadlá

Aktívny Šumu okolo-ear slúchadlá z Z6 vám ostrý,silný zvuk a ticho, ktorý vám pomôže využívať váš VR filmy,hry a hudba lepšie.

Špecifikácia

Veľkosť:140*181*115mm(Po skladacie) Hmotnosť:N. G. 420 g(vrátane slúchadlá,čelenka) Telo plavidlá:Koža+priateľská peny Objektív:52mm Hyperboloid objektív Napájania/Nabíjania:DC5.0V±0,3 V V,Micro USB port Batéria:3,7 V lítium-polymérová batéria,350mA/H Pracovný čas:Cca 25 hodín Protokol:A2DP、AVRCP、HFP、HSP Kompatibilný Telefón:Cez Android 4.4、IOS8

Foto Zobraziť

VR POLÍČKO Bluetooth Diaľkové ovládanie 035 :

Poznámka:Teraz produktu logo farba je zelený, prosím pochopiť.ďakujeme To môže kompatibilný všetky VR 3D Okuliare a Smartphone, ktorý s funkciu bluetooth . je potrebné 2 AA batérie , batérie nie sú inclouded. 1:Naše Diaľkový ovládač je verziu aktualizácie : *Dokáže rozoznať android & IOS automaticky , takže nie je android/IOS prepínač na boku . To znižuje ťažkopádne prevádzky !(Poznámka:o systém ios je uzatvorený systém , žiadne gamepad nemôže ovládať ios úplne , len sme si prehrať/zastaviť/vol+/vol - na ios systému.) *Aktualizujeme čip ,je stabilnejšie a ďalšie citlivé ! 2: G v jednej ruke prevádzky, ale aj bočné ruky prevádzky dve cesty Štyri, 3 režimy, silný, (myš režim, pohodlné a praktické) O Diaľkové Ovládanie : Diaľkové Ovládanie : Existuje toľko diaľkové ovládanie na trhu , v záujme toho, aby znížili výrobné náklady , niektoré továrne použiť nízka kvalita čip tak, aby bolo vzdialené. 1.Ak sa použitie nízkych vzdialená , stability a Plynulosť sú veľmi zlé . 2.Materiál, ktorý program pripojenie vzdialenej je tiež zlé , keď sa ich dotknúť , to je veľmi Hrubé. Naše vzdialenej sú všetky vysoké qualuity vzdialené , používame lepšie čip , pomocou lepší materiál , môžete vidieť, že je Peeling, materiál na povrchu .

Štítky: som zoom, iphone 5 tote, toketorism predpísať okuliare, vive, bobo vr z7, česť, dieťa ďalekohľady, oculus quest tpu, prilba pre motorcycl, earphon.


( 5 Hodnotenie )

Počet