Jednoduché Kovové Veľkú Kapacitu, písací Stôl Držiak na Pero pre Školského Úradu, kancelárske potreby, Ceruzky make-up Úložný Box Ploche Organizátor Stojan Prípade

€9.15


Funkcie: 1.Convnient:Čisto organizovať guľôčkové perá, ceruzky, smartphony, nožnice, diaľkové ovládanie, karty a iné drobné kancelárske potreby. Vhodné pre desktop skladovanie. 2.Uložiť priestor: priestorové rozloženie forme, objem dizajn pripravené pre skladovanie rozdiel príslušenstvo. Majte čistý stôl a ušetriť miesto. 3.Presné spracovanie :a dobré materiály sú použité na zabezpečenie produktu životnosť. Svetlé a veselé farby, ktorá zdvojnásobuje roztomilosť stola. Popis: 1. Stabilný a odolný, multifunkčné kancelárske potreby tvorivé kovový držiak na pero Deväť siete. Jednoduchý a elegantný stôl organizátor. Môžu byť použité doma alebo v kancelárii. Odporúčame ako darček. Špecifikácie: Materiál: Kov Farba: čierna Veľkosť: 22*14*12.8 cm Balík v cene: 1 x Papiernictvo Držiak na Pero Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: guľôčkové pero, držiak na pero, peint peračník, jankng tyčinka, arcyrlic make-up skladovanie, písacie perá, držiaky, úrad orgán, bonsai stojan, fólie skladovanie organizátor, post office organizátor.


( 1 Hodnotenie )

Počet