Leadland Mramoru Faux Kožené Držiak Na Pero V Kancelárii Organizátora Zlaté Kožené Pokryté Papiernictvo Úložný Box Prípade

€14.46


Informácie o produkte

Názov položky: Patent malý držiak na pero Položka Č.: 1969,1970 Čistá hmotnosť: 300 g Farba: Čierny Mramor, biela mramorová Veľkosť: 20.3*9.3*11.1 cm Materiál : PU koža+ drevenou konštrukciou+flanelové+gold rim kože Vhodné: pero, ceruzka, názov karty, mobilného telefónu, diaľkové ovládače, a iné drobné predmety. Funkcia: módne, elegantné, elegantné, pohodlné. Povrch je vyrobený z vysoko kvalitnej PU kože, hornej strane je pokrytá zlatým okrajom, pu kože, Interiéru a spodnej časti sú vyrobené z mäkkej flanel. Funkčné a atraktívne, odolné a robustné.Môžete ho na vašom pracovisku, nočnom stolíku v spálni. Mnoho druhov perfektné farby na výber za zodpovedajúce rôznym požiadavkám.

1969--čierny mramor držiak na pero

*Vybrané PU kožené povrch je vyrobený z PU kože, ktorý zvýrazňuje textúru a je nenáročná na údržbu. *Pohodlné flanelové sliznice. Podšívka je zamatovej látka, textúra je jemná a mäkká, môže chrániť umiestnené položky z poškriabaniu. *Dvojité rošty dizajn dizajn mriežky umožňuje malé položky alebo názov karty účinne zvýšiť využitie úložného priestoru.

1970--bieleho mramoru stôl organizátor

*Vysoká hustota rada štruktúra interiér je vyrobená z high-density kompresie dreva, ktoré je silné a tlakových, a drží to od deformácie a vlhkosti. *Non-slip odolné voči opotrebovaniu, spodná základňa je vyrobená z flanel/koža, textílie, odolná, protišmyková a nosenie-odolný, vodotesný a jednoduché starať.

iné podmienky

Vitajte na Kingfom Papiernictvo Obchod

Štítky: guľôčkové pero práce, pu kožené kancelársky stôl, hnedé faux kožené stôl organizátor, 5d diamond priestor, úrad perá, stojan, stôl kože, klasické kožené stôl organizátor, stojan na kancelárske potreby, pre držiak na pero, pu kožené stôl okraj.


( 0 Hodnotenie )

Počet