Muži Kompresie Krátky Beh Pančuchové Nohavice Mužov Rýchle Suché Gym Fitness Športové Legíny Šortky Beh Mužov Bielizeň Športové Šortky 1

€3.00


Funkcie:

1 Tohto nohavice sú vyrobené z priedušného športového textílie. To môže udržiavať suché a ľahké, na znižovanie odporu a zvýšiť efektivitu v oblasti športu.

2 Tohto druhu športové nohavice sú strečové nohavice, keď budete nosiť tieto nohavice, bude to tenký a zvýšiť estetické cítenie pre vaše telo.

3 Tohto druhu legíny majú vysokú elasticitu, keď budete nosiť nohavice bude blízkosti vaše nohy a zadok, s funkciou zdvihnite boky.

4 Toto športové nohavice má vynikajúce šitie, prísny a starostlivé remeselné, aby bol tento šport nohavice pocit, high-end, odolnejšie

5 Tento šport nohavice má široké spektrum použitia, či už je to športové alebo voľnočasové príležitosti, plný zmysel pre dizajn nohavice je dobrá voľba.

Špecifikácie:

Materiál: Polyester

Veľkosti: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Farba: čierna, biela

Kategória: Legíny

Priedušná, rýchle sušenie, vhodné na rôzne outdoorové športy

Package zahrnuté:

1*Rýchle sušenie nohavice

Štítky: muži biele leggins, žena beží, úsek jogy legíny, pančuchy, chandas šport mužov, muži leginy, nohy mužov, oka telocvični legíny mužov, dri fit spodná bielizeň, muži leginy nastaviť, pančuchové nohavice päty muž.


( 0 Hodnotenie )

Počet