Deti Beží Tepelné Bielizeň Nastaviť Zimné Behanie Školenia Rýchle sušenie Oblečenia Kompresie Pančucháče Rashgard Chlapci Šport Oblek

€14.88


Juh otvorenej Doline, oblečenie značky

Pripravený ísť Cítiť Pripravení

Oblečenie vlastnosti produktu predstavil: Funkcia 1: Uchovávajte ho v suchu, odstránenie vlhkosti, riadne vetrané a v pohode vyrážka stráže PRO je vyrobený s použitím high-tech tkanín, ktoré sa rýchlo potu preč cez tkaniny, udržať ho ďaleko preč od pokožky, takže športovci pocit suchšie. Tento mokré liečba znižuje hmotnosť odevu, vedenie športovec ako suché, ako je to možné a na dlhšie obdobie pohodlie. Funkcia 2: Zníženie trenia, pohodlie, prednosti, vyrážka stráže Pro môže byť ako ohybný ako športovec telom. Použitie mäkké polyesterové tkaniny s rúrovým štruktúra a hladké švov zvyšuje športovec komfort a zabraňuje trenie. Tubulárna štruktúra odstraňuje švy na oboch stranách tela, zatiaľ čo ploché švy pri krku zabezpečiť, že neexistujú žiadne trenie s pokožkou. Či už pri tréningu alebo v hre, môže pomôcť športovcov pobyt šport. Function3: Tesný pohodlie, funkčné vlastnosti, je kľúčom Mäkká, elastická tkanina môže poskytnúť v blízkosti pohodlie, v blízkosti športovec svaly, ukázať svoje telo. Výskum ukazuje, že tesné oblečenie môžete zvýšenie svalovej účinnosti a znižuje vibrácie svalov a triasol, pretože to môže spôsobiť stratu energie a svalovej únave. Naše NanGu Odev Spoločnosti: narodil, pretože sen, dodržiavať najlepšiu kvalitu, dodržiavanie najnovších technológií, dodržiavať poetické a vzdialené miesto. Tvrdo pracovať, moji priatelia. Pretože naše naliehanie robí svet lepším miestom.

Sme Seiko každý detail, Každú ihlu, prvý riadok .......

Odporúčaná veľkosť XXS XS S M prsia 30 32.5 35 37.5 Dĺžka 48 52 56 60 Nohavice dĺžka 70 75 80 85 pasu 24 25 26 27 Vhodný výška 125-134CM 135-144CM 145-154CM 155-160 CM

Produkt Displej

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd ,5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd , dáme vám ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

2. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, dáme vám darček alebo ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

3. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba . Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

4. Prosím správu na nás pred pripravte sa na dovolenku negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akéhokoľvek sporu na základe objednávky .

Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Príprava Čas: potrebujeme 2-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

Poznámka:

Ak sa rozhodnete zdarma možnosť, vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky.Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Ak sa rozhodnete, expresná doprava, prosím, nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre expresná doprava

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Shinside, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci

Štítky: muži kompresie tesné, žena beží, kompresia beží dieťa, chlapci, tesná spodná bielizeň, taška spustiť, profesionálne beží pančuchové nohavice mužov, muži tepelnej spodná bielizeň, costard bebe, sullen, komprimovať súbor.


( 2 Hodnotenie )

Počet