52MM Univerzálny Vodotesný Digitálny Hodinu Meter Rozchod Auto Lodi Motor Hodinu Meter Mechanické Hourmeter Rozchod S Červené Podsvietenie

€19.89


52MM Univerzálny Morských Lodí Jácht Auto Digitálne Hodiny Meter Rozchod

POZNÁMKA

Prosím, Pozornosť, Ak Potrebujete Senzor , Musíte Si Ju Kúpiť.

Balenie Obsahuje:

1 x Hodina meter 1x Multi-konektor Zásuvka 1 x Návod na použitie

Popisy Produktov

Predný kryt je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 316, s silnú odolnosť voči korózii Zakrivené tvrdené sklo je pevné a anti-fog číselník je vyrobený materiálu PC, vysoká teplotná odolnosť a elasticitu koeficient.

Špecifikácie Produktu:

Podsvietenie: Červené Pracovné Napätie: 9~32V Rámu: 316L nerezovej ocele, Rozmer: 52mm(2") režim Prevádzky: LCD displej, stepper motor Palce pôvodu:Čína

Obrázky

Doprava

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. A Ak chcete vybrať iné express, môžete nás kontaktovať.

Platby

Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd. Ak nebudete spokojný našich produktov, prosím, kontaktujte nás, garantujeme budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný.

Štítky: motorize loď motora, loď motora modelu, dragon gaug, digitálny motor tachometra, 12v hodiny, 12 v hodiny, tach meter, digitálny hourmeter, držiteľ loď motora, loď motora tachometer.


( 0 Hodnotenie )

Počet