3ks/Set Mini Auto Hodiny Auto Teplomer Vlhkomer Odolné Quartz Hodiny Auto Digitálne Praktické informačné panely Pre Auto, Loď

€5.92


Funkcie: 1.Vysoká Kvalita: Vyrobené z ocele, shell, skla, zrkadla, má odolnosť proti poškriabaniu a vysoká transparentnosť. ABS škrupina je trvanlivý a odolný proti nárazu.

2.Silná Priľnavosť: Má silný obojstrannú lepiacu silu na dne, ľahko opraviť, len lúpať a dodržiavať žiadne iné nástroje.

3.Ideálna Dekorácia: S elegantný a štýlový dizajn, auto teplomer je nízka hmotnosť, je ideálna dekorácia pre vaše auto, stôl, lode, atď.

4.Široký Výhody: Krásna a dobre urobil. Sklo zrkadla má vysokú transparentnosť a trvanlivosť. Môžete poznať aktuálny čas, teplota a vlhkosť vzduchu počas jazdy bez zapnutie telefónu.

5.Jednoduchá Inštalácia: auto tabuli hodiny je jednoduché nálepky na opravu, len držať ho na ľubovoľné miesto na auto, loď, loď, tabuľky, atď.

Špecifikácia:

Meno: Auto, hodiny, teplomer, vlhkomer

Materiál: ABS+nehrdzavejúcej ocele

Veľkosť: cca 4*4*4 cm/1.57*1.57*1.57 v

Balenie Zoznam:

Thermometerx1

Hygrometerx1

Hodiny Tablex1

Poznámka:

Teplomer a vlhkomer sú mechanické štruktúry a nevyžadujú batérie. Hodiny je quartz hodinky a vyžaduje tlačidlo batérie napájanie (batérie nie sú súčasťou).

Štítky: auto hodiny, auto thermomet, loď prístrojový panel, muži vlhkomer, montero tabuli hodiny, auto hodiny, 7 segment hodiny, 4x4 kompas, elektrický teplomer auto, hidrometro digitálne.


( 2 Hodnotenie )

Počet