2 KS Anti-theft Tlačidlo Lano Pracky Zdvíhateľnej prívesok na Multifunkčné Karabína Pracky S Oceľový Kábel Pre Mužov

€3.99


Odrážky:

1、Kvality Materiálu: Naše ľahký stiahnuteľné aplikácie keychain držiteľ je o 40 g, a prichádza s trvanlivé ABS kryt, oceľový drôt, kábel, nehrdzavejúca oceľ karabína opasok, nerezový krúžok na kľúče, odolné polypropylénové laná, ktoré je kompaktný, ľahký a odolný.

2、Široké použitie: Táto karabína keychain cievky nie len môže byť za kľúčovú alebo odznak držiteľ, ale aj s odnímateľná nerezová oceľová karabína spona, ktoré môžu byť použité ako otvárač fliaš a kľúč.

3、Ťažkých: zaťahovacej prívesok na navijak postavený s kvalitných oceľových drôtov kábel, ktorý max. nakladacia hmotnosť je 4 oz alebo 7 tlačidiel, a keychain cievky testované pod viac ako 100,00 vleky pre dlhý život.

4、Vhodné Použitie: stiahnuteľné aplikácie keychain držiak cievky pre mužov môže siaha až do 23.5 palec, a to je dosť dosiahnuť ľahko, ako ďaleko, ako vaše rameno môže dosiahnuť, čo umožňuje rýchly a jednoduchý prístup k otvoriť dvere bez vzletu kľúče.

5、Silné a Spoľahlivé: jar v odznak cievky je dosť silný, aby spoľahlivo zatiahnuť, a nikdy stratiť všetky karty alebo tlačidlá, a na jar zabezpečuje vás a vaše informácie bezpečnosti.

Funkcie:

1. Zaťahovacej odznak cievky je dosť silný, aby podržte väčšina kľúče bez skĺzla po celý čas.

2. Multi-nástroj keychain môže tiež fungovať ako pivo otvárač a kľúč.

3. Zaťahovacej kľúč reťazca môže ľahko klip na opasok, batohy, tašky a peňaženky.

4. Multifunkčné stiahnuteľné aplikácie keychain, získate jednoduchý prístup bez spleti káblov.

5. Tento multitool odznak cievky s silný oceľový kábel bude držať vaše kľúče a ID karty pevne.

Pohodlný dizajn:

Tento čierny multitool keychain s 0.04 palcový silnej nerezovej ocele kábel môže niesť maximálna hmotnosť 4 oz, pre ľahké lezenie, cestovanie, turistika, výlet, rybolov, prechádzky alebo iné outdoorové aktivity, to je malý a praktický na každodenné použitie.

Špecifikácie:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ pracka+ ABS plast prípade + nehrdzavejúcej ocele kábel

Zaťahovacie dĺžka kábla: o 23.5 palcov (60 cm)

Hmotnosť: 34 g (o 1.21 oz každý)

Farba: čierna

Maximálne zaťaženie hmotnosť: cca 110 g (4 oz)

Množstvo: 2 ks

Balenie Zoznam:

2 x Stiahnuteľné aplikácie Keychain

Štítky: shinetrip, Cesta, mini multitool, výchova k demokratickému občianstvu, ganzo multitool, nôž multitool, pocket tool, multifunkčný nástroj, multitul, vonkajšie nástroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet