Mravce Hniezdo Balkón Sadrokartónové Hmyzu Klietky Fariem Akryl Zobraziť Okno so Sadrou Malé Zvieratko Hmyzu Klietky Dieťa Vzdelávacie Hračka 3Size

€12.55


Špecifikácie:

Farba: ako je znázornené na fotografiách

Materiál: Akryl + omietka

Package Zahrnuté:

1 X Plastové Ant Bývanie

Poznámka: Mravce hniezdo len VYLÚČIŤ ant pls DIY Montáž keď si dostal, Ak máte akékoľvek pochybnosti, pls kontakt na detaily, ďakujem

Mravce hniezdo veľkosť 85mm, šírka 90 mm výška 75mm niekoľko malých spoločenstiev odporúča. Výhody hniezdo telo hydratačné. Nevýhody celé hniezdo miestnosti. Tak kŕmenie musí venovať pozornosť. (Mravce majú uložené stravovacie návyky), keď sú kŕmené dosť zajesť. Kŕmenie viac v blízkosti hniezda. Bude to veľmi nepríjemné. Pridajte vodu. Ihla môže byť 5 ml (raz) a následky sú na vaše vlastné riziko. V hornej časti hniezda môže byť navlhčené o 1/3. Vlhkosť sa budú zasielať. (Tvoriace hornú vlhkosť a nižšia micro vlhkosť) kráľovná sa rozhodnú žiť v pohodlné vlhkosť miesto. Materiál na stavbu hniezda. High-density sadry. (Pretože hustota je veľmi vysoká. Takže keď pridaním vody, hniezdo absorpcie je pomalší. Odporúča sa pridať pomaly.) Nie je vhodný pre zvyšovanie malé mravce.

Mravce hniezdo špecifikácie. Dĺžka 115mm šírka 115mm, výška 90 mm Výhody hniezdo telo hydratačné. Nevýhody celé hniezdo miestnosti. Tak kŕmenie musí venovať pozornosť. (Mravce majú uložené stravovacie návyky), keď sú kŕmené dosť zajesť. Kŕmenie viac v blízkosti hniezda. Bude to veľmi nepríjemné. Pridajte vodu. 8 ml ihly, môže byť (po) (následné okrem 2-3 ml plus) môžete pridať ďalšie dôsledky na vaše vlastné riziko. V hornej časti hniezda môže byť navlhčené o 1/3. Vlhkosť sa budú zasielať. (Tvoriace hornú vlhkosť a nižšia micro vlhkosť) kráľovná sa rozhodnú žiť v pohodlné vlhkosť miesto. Materiál na stavbu hniezda. High-density sadry. (Pretože hustota je veľmi vysoká. Takže keď pridaním vody, hniezdo absorpcie je pomalší. Odporúča sa pridať pomaly.) Nie je vhodný pre zvyšovanie malé mravce.

Mravce hniezdo špecifikácie. Dĺžka 155 mm Šírka 135 mm Výška 110 mm Výhody hniezdo telo hydratačné. Nevýhody celé hniezdo miestnosti. Tak kŕmenie musí venovať pozornosť. (Mravce majú uložené stravovacie návyky), keď sú kŕmené dosť zajesť. Kŕmenie viac v blízkosti hniezda. Bude to veľmi nepríjemné. Pridajte vodu. 10 ml ihly, môže byť (po) (následné okrem 2-3 ml plus) môžete pridať ďalšie dôsledky na vaše vlastné riziko. V hornej časti hniezda môže byť navlhčené o 1/3. Vlhkosť sa budú zasielať. (Tvoriace hornú vlhkosť a nižšia micro vlhkosť) kráľovná sa rozhodnú žiť v pohodlné vlhkosť miesto. Materiál na stavbu hniezda. High-density sadry. (Pretože hustota je veľmi vysoká. Takže keď pridaním vody, hniezdo absorpcie je pomalší. Odporúča sa pridať pomaly.) Nie je vhodný pre zvyšovanie malé mravce.

Štítky: mravec hračka, fourmi, nos červený, farma nastaviť, mravec, veľké mravenisko, mravec vila, kvet auta, sadrokartónové nástroj, mravce hniezdo.


( 0 Hodnotenie )

Počet