Úložný Box Hmyzu Klietky Terárium Pinzety Chov Priadky Morušovej Koníkov Mš Vonkajšie Experiment Hračky Deti Biológie Nástroj

€4.90


Kolo svoj obľúbený chyby a zvieratká pre bližšie pozrieť vo vlastných chýb operátora. 4-Dielna chybu lov Playset: tento vysoko kvalitné Playset z chybu, hračky, prichádza s 1 oka tvor prípade, 1 kontajner s zväčšovacie veko, 1 pinzety a 1 zväčšovacie sklo. Objavte prírody: chytiť chybu a pop ho v filtrované-chybách chata pre bližšie kontroly. Swing-up dvere poskytuje ľahký prístup a umožňuje rýchlo uvoľnite svoju chybu priatelia späť do voľnej prírody, ak ste si mali dobre pozrieť. Pevná rukoväť: ísť z kemp na záhrade na pláži! Vývojové hračka: výzva vaše dieťatko je predstavivosť, a držať je aktívny tento rok v lete s týmto deti chybu lov auta. Starať-free: tento deti outdoor playset je bezpečné, a základňa je robustný. Táto hračka je ftaláty zadarmo.

Štítky: plastové terária, motýlí farma, acryl terária, finch hniezdo, poklop, 10 deti kliešte, deti pinzety hra, deti pinzety, nožnice, deti hračky kliešte, klietka pre spider.


( 0 Hodnotenie )

Počet