Nové Dual Stereo Bluetooth Slúchadlá M1 Srdcového tepu Inteligentný Náramok Dlhý Čas Pohotovostného režimu Športové Hodinky Pre Mužov IOS Android Telefónu

€36.07


1. Základné funkcie

· Ai Smart, iPhone Siri

· TWS stereo slúchadlá, jeden alebo dva súčasné použitie

· Srdcovej frekvencie test

· Krvný tlak test

· Krok počítanie, počtu najazdených kilometrov, spotreby

· Režim spánku monitorovanie, sedavý pripomienku, zdvíhacie zápästie obrazovke

· WeChat, SMS push

· Poriadne obrázok

2. Softvér na stiahnutie

Odpoveď: iPhone Apple AppStore obchode hľadať "AMKang" softvér a na stiahnutie.

B: Android na stiahnutie na "AMKang" softvér pomocou QR kód uznanie.

3. BLE pripojenie prístroja a spárovaní

1) BLE spojenie: Hľadanie modelu prístroja a pripojenie v Nastavenia > Zariadenie rozhranie APLIKÁCIE. Po pripojenie úspešné, modelu prístroja AMKang budú zobrazené v časti Môj Prístroj APLIKÁCIE, a ľavom hornom rohu čas rozhranie na zariadení sa dá vidieť. Bluetooth pripojený symbol. Ak nevidíte symbol, čo indikuje, že spojenie je neúspešný, prosím, znovu fungovať. Čas sa automaticky synchronizuje ak je pripojenie úspešné.

2) Po prvom pripojenie úspešné, bude zariadenie automaticky po pripojení zariadenie je vypnuté a signál rozsah je vypnutý, a potom sa vrátil k hostiteľovi.

3) APLIKÁCIA sa pripojí na druhý alebo tretí zariadenia..... zariadenia, prosím, unbind app prvý, a potom pripojte zariadenie.

Poznámka: pripojenie zariadenia nemôže byť pripojený podľa funkciu Bluetooth mobilného telefónu. Musíte sa pripojiť k zariadeniu pred vami, môžete ho používať v aplikácii.

4. Pripojenie a zodpovedajúce úvahy

1) uistite sa, Bluetooth mobilný telefón je zapnutý;

2) uistite sa, že zariadenie je plne nabitá, prosím, zapnite ho, alebo účtovať pred použitím;

3) uistite sa, že zariadenie je do 50 cm telefónu pri párovaní spojenia;

4) Ak telefón Android nenájde zariadenie v mobile app, prosím, skontrolujte, či "AMKang" je dovolené používať Bluetooth v telefóne povolenie nastavenie;

5) Pri párovaní slúchadlá, uistite sa, že slúchadlá sú vytrhnuté z náramok hosť; ak nie je Bluetooth našiel, dal slúchadlá do náramok a vziať ich von.

Bluetooth headset funkcia pokyny a bezpečnostné opatrenia

A. párovanie Headsetu

1. Párovanie headsetu: Vezmite si slúchadlá z náramok hostiteľa, existuje power-on, zaznie potvrdzovací tón, zapnite Bluetooth v telefóne nastavenia, nájsť zodpovedajúce Bluetooth meno (SH30L) a spárujte ho s pripojením. (Headset je už pripojený a párovanie je dobré pred opustením továrne. Po tom iba meno hlavného Bluetooth sa zobrazí, s "L"). Po úspešnom spárovaní nastavení sa zobrazí "Connected", čo znamená, že výrobok pripojenie úspešné.

2. Po headset je úspešne párové, dal ho späť do náramok hosť, a potom vyberte headset zo náramok hosť na automatické zapnutie a automaticky pripojiť.

3. Po headset je úspešne párové, ak telefón je manuálne odpojili, musíte znova pripojiť v Bluetooth nastaveniach telefónu.

4, párovanie headsetu: najprv vypnite dve slúchadlá, potom dlhé stlačte tlačidlo 16S, uvoľnenie ruky, a potom stlačte tlačidlo v rovnakej dobe bude automaticky a dokončite párovanie. Funkcia Bluetooth v telefóne nastavenia musí byť vypnutý spojenia.

B. stredné dotykové tlačidlo slúchadlo je dedikované tlačidlo pre Bluetooth slúchadlá, ktoré sa používa pre odpovede na prichádzajúce hovory, prijímanie prichádzajúcich hovorov, stlmenie zvuku hovorov, volanie späť hovory, a aktivovať hlasovú asistentov v headset štátu.

C. Odpovedať/zavesiť/odmietnutie hovorov

Keď je slúchadlo v základni náramok, máte prichádzajúci hovor, a to je vytrhnuté zo základne, aby sa automaticky pripojil. Slúchadlá je dlho mimo základne náramok, a prichádzajúci hovor musí byť manuálne odpovedal.

Dvakrát kliknite na tlačidlo na prijatie hovoru,

Dvakrát kliknite na zavesiť telefón;

Dlho stlačte, ak chcete hovor odmietnuť;

Počas hovoru, dal headset späť na základňu headset, ak chcete telefón vypnúť, a druhá strana nemá vypnite telefón, potom sa automaticky prepne na mobilný telefón prijímal.

D. Stlmenie hovoru

Keď je headset v hovoru, stlačte a podržte dotyk tlačidla 3S vstúpiť "mute", potom stlačte a podržte tlačidlo pre návrat k hovoru.

Keď je headset má prichádzajúci hovor v základni náramok, telefón bude vibrovať a zobraziť pripomienku. Dotknite sa dotknite sa tlačidla na diaľku ovládať manuálne vypnúť. Stlačte a podržte dotyk tlačidla na 3 sekundy, aby sa odmietnuť to priamo.

E. Zavolať späť

Dvakrát kliknite na tlačidlo, ak chcete zavolať na číslo z posledného hovoru.

F. Hlasový asistent a zavolať

Keď je headset pripojený, 3 dotknite sa dotknite sa tlačidla aktivujte siri iphone, hlasový asistent pre android, telefón, a hlasový asistent môžu byť použité vytiahnuť telefón a pozrite sa na počasie. Výkon úspešnosť príkaz po aktivácii hlasových asistent súvisí s inteligenciou na úrovni mobilného telefónu hlasový asistent sám.

Keď aktivujete hlasovú asistent, musíte sa uistiť, že headset je ďaleko od základu náramok a je aktívne spojenie s Bluetooth mobilného telefónu. Aktivácia prevádzky je platná len na pohotovostnom rozhranie alebo čas hlavnom rozhraní.

Štítky: smartwatch, r peňaženky, m1 hodinky, duálne zobrazovanie smartwatch, plus smart hodinky, hodinky, nemecký sklade, m1 smart hodinky, headset smart hodinky, dlho telefón.


( 1 Hodnotenie )

Počet