Ratanový Kolo Make-Up Zrkadlo Inovatívne Umenie Dekorácie Obliekanie Kúpeľňa Stene Visí Zrkadlá Remeslá

€5.45


Odrážky:

1、Ideálna Dekorácia: Zdobí niekoľko miestností a dať ich všetky na tej istej stene dať jedinečný a osobný štýl. Sú ideálne stenu, dekorácie pre obývacie izby, spálne, chodby, spoločenské priestory a kancelárie.

2、Prírodných a Environmentálnych Ochranných: Vyrobené z prírodného dreva a materiálov si môžete vybrať z troch rôznych štýlov, vhodné na rôzne collocations, a dizajn je veľmi vhodný pre váš dom.

3、Stenu Zrkadlá: Každý z zrkadlá, má malé očko, takže si môžete zavesiť ich na stenu. Drevený rám má malé pružnosť a pomáha chrániť okrúhle zrkadlo, tak to je viac odolný.

4、Jedinečný Dizajn: retro zrkadlo nastavte prináša elegantné pocit vášho domu. Okrem toho, že je tiež v kombinácii s inými dekoratívnych štýlov.

5、Perfektný Darček: Vhodné ako originálny darček pre ženy na narodeniny, Vianoce, Valentína a Deň matiek.

Funkcie:

1. Vyberte high-definition zrkadlo, zobrazovanie je realistický, jasnejšie a krajšie.

2. Viac prirodzené a pohodlné miesto, pohodlné čas, jednoduchý atmosféru.

3. Silné a odolné, s pár elegantný kĺbov, nemusíte sa starať o odpojenie, pevné výraz význam, pevné kompresie a trecí odpor.

4. Aj tkanie, ručné tkané, dlhá životnosť, nebojí sa vody.

Špecifikácia:

Materiál: willow

Balenie Zoznam:

Závesné Zrkadlo*1

Štítky: zrkadlo vrecku, kúpeľňa nálepky, ika nástenné zrkadlo, auto miror, make-up zrkadlo v kúpeľni, miracullum samolepky na stenu, ratanový strom decor, zlaté zrkadlo, eucalyptus garland, dekor zrkadlo na stenu.


( 2 Hodnotenie )

Počet