80 Ks/10 balenie Bylinných Mentol Samolepiace Lekárske Omietky Úľavu od Bolesti Patch pre Boľavé Svaly Rovnaké ako Salonpas Bolesť Patch

€4.09


Milí priatelia,

dobrý deň,

Máme najlepšiu kvalitu za najnižšiu cenu na vyriešenie vášho ochorenia,

Tento produkt sa používa predovšetkým na liečbu femoral nekrózy hlavy, kostí hyperplázia, krčka maternice, spondylóza, bedrových, herniácie disku, reumatoidná artritída, ankylozujúca spondylitída, mrazené rameno, pomliaždeniny, zápaly kĺbov a iné bolesti. Pokyny: 1. Dospelí a deti nad 12 rokov: sa Vzťahujú na uskutočnené oblasť podľa potreby,nie viac ako 3-krát denne počas 7 dní. 2. Deti do 12 rokov: poraďte sa s lekárom. 3. Čisté a suché uskutočnené oblasť. 4. Odstrániť z podklad filmu a uplatňovať,odstráňte z kože po najviac 8 hodín' aplikáciu. Prestaňte používať a požiadajte lekára, Ako používať: 1. Vyrážka,bolesť alebo nadmerné podráždenie pokožky pretrváva. 2. Podmienky zhoršujú. 3. Príznaky pretrvávajú viac ako 7 dní, alebo upratať a occour opäť v priebehu niekoľkých dní. 1. Umyte si ruky pred použitím náplasti. 2. Čisté a suché postihnutej oblasti. 3. Ohnúť patch a odstrániť film vystaviť priľnavé strane. 4. Naneste lepidlo na strane priamo na kože v postihnutej oblasti. 5. Použite len jednu náplasť na dotknutom území, náplasť môže trvať až na 8-12 hodín. 7. Umyte si ruky po odstránení náplasti. 8. Ak bolesť je trvalé 8-12 hodín po prvý patch a druhý patch môžu byť použité. 9. Prosím, odstráňte prvý patch pred uplatnením nového. 10. 8-12 Hodín pre každý čas, 4-5 krát za týždeň.

Štítky: tuk tiger, veľká bolesť striedajúci patch, oko pack, vlastná maska proti prachu, orto evra transdermálna náplasť, lekárske istrument, lekárske kapela omietky, displej ds 5, krém na hemoroidy, muži kapela pomoci.


( 5 Hodnotenie )

Počet