3ks Anti-iItching Antibakteriálny Krém Bylinné Antipruritic Masť Ekzém Eczematoid Úľavu od Bolesti Omietky Starostlivosti o Pleť D3168

€3.79


Druh: starostlivosť o pleť, čas použiteľnosti: 2 roky Balenie: 3 ks Herbal Antibakteriálne Krém Netto obsahom: 20 g Zákaz: deti do 3 rokov veku nemôže byť použitý Vlastnosti: Tento produkt je masť, z emulgovaných matice, čo je voňavé a osviežujúci. Zloženie: gáfor, wintergreen olej, zimolez, jačmeň, cetyl alkohol, Tween-80, propylénglykol, deionizovanej vode. Pouţiť: Ekzém, zaparenín, mlieko, vyrážky, hlienu, svrbenie kože, komára kousnuti, ekzém, svrbenie a tak ďalej. Návod na použitie: na vonkajšie použitie, platia primerané množstvo tohto produktu postihnutej oblasti, po vyčistení, jemne masírujte na chvíľu, kým absorpcie, 2-3 krát denne. Použitie : Vonkajšie použitie 1. Naneste na Čistú Pokožku infekcie: 2 - 3 Krát Denne 2. Použitie Síry mydlo na čistenie Pokožky. 3. Krém na postihnuté oblasti 2-3 Krát denne. 4. Keď vaša pokožka dostane pravé, čo potrebujete, aby použitie je pre 1 - 2 týždne, aby sa zabránilo opakovaniu kožné ochorenie. Tento krém je k dispozícii pre Deti a dospelých.

Štítky: beriberi krém, bylinné bolesť patch, infračervené omietky, proti svrbeniu krém, Bylinný, mozoľov valgus, antipruritic krém, čínsky omietky, bolesť omietky, mozoľov nálepky.


( 1 Hodnotenie )

Počet