Deti, Dospelých Skladovanie Tašky Oka Shell Piesočnatej Pláže, Seashell Taška Deti Hračka Oka Pieskovísk Preč Cross Body Oka Skladacia Taška

€6.09


*1. Pekný Veľký Veľkosť Oka Plážová taška--- je To XL veľkosť oka plážová taška, cca 18" vysoká (nemusia zahŕňať rukoväte) x dno je 12" x 18", Oka Plážová Taška môže drží ako hračky pre deti,uteráky, oblečenie,plávať príslušenstvo pre kempovanie alebo iné základné tovaru na výlet, činnosti a cestovanie, tento Oka Plážová Taška na ruke, môžete uviesť všetko, čo ste potrebovali. *2. Veľmi Ľahký Oka Plážová Taška--- oka plážová taška ľahký asi 50g.Oka plážová taška možno zložiť do malých rozmerov, že zaberá málo priestoru, je ľahko skladovanie v tomto oka plážová taška vo vašom zavesiť tašku, zásuvky, batožiny prípade, keď sa nemôže použiť. *3. Jednoducho Opláchnite A Zavesiť Na Suché--- Oka plážová taška je ideálny pre chystáte sa na pláž,keď ste pripravení opustiť pláž, piesok nie prísť späť s vami. Priedušná oka dizajn pre vetranie oka plážová taška môže pomôcť odvodnenie z piesku a vody oveľa jednoduchšie,umožňuje výstroj vyschnúť, alebo jasne vidieť. *4. Tvrdý A Odolný--- Tento oka plážová taška je vyrobená z veľkej oka a oxford tkanina, tvrdý a odolný. V spodnej časti je pletivo a vystužené nylon zvýšiť oka plážová taška je nosnosť. *5. Široký Sortiment Applocatlons--- oka plážová taška je vhodná na pláž, bazén, waterpark, atď. Deti sa môžu zbierať mušle, pláž hračky a všetko, čo si na pláži v oka plážová taška.

Špecifikácie: Veľkosť: 45*26*45 cm Materiál: Oxford handričkou Zoznamy: 1pcs * Taška Poznámky: 1. Tam môže byť mierne veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, rôzne meracie metódy a nástroje. 2. Obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky z dôvodu rôznych fotografovanie svetla, uhol a monitor.

Štítky: xzjja pletivo vaku, seashell tašky deti, zips vakov, camping pletivo vaku, dieťa sandbox, muji pletivo vaku, v karanténe, bali seashell tašky, plastové pieskovisko, mini pletivo vaku.


( 1 Hodnotenie )

Počet