Veľké Rainstick Hrkálka Hračka 15.75 palcové - Dlhé Farba Hlučnosť Stick Rainbow zrná vnútri

€7.53


Dlhšiu privolávaciu dažďa vytvára dlhšie zvuk! Pôvodné zrážok hrkálka pre deti.Tento plastové privolávaciu dažďa hračka vytvára jemný zvuk vodné kaskády.

Tento twirly whirly privolávaciu dažďa hračka je skvelý nástroj pre rozvíjať hudobný sluch a schopnosť. Na rainstick hrkálka je perkusie hudobný nástroj pre deti.

Tento veľký rainstick Rainbowmaker pridáva príjemné šumenie zvuku na všetkých rodinných kapela a robí dieťa cítiť ako skutočný hudobník.

Dieťa môžete experimentovať s rôznymi zvuk, ktorý pochádza z nakláňanie a trepania RainShaker. Tento deti rainstick je atraktívny bicích nástrojov a svetlé farebné hračka zároveň.

Tento úhrn zrážok hrkálka trubice shaker je pre deti od 4 rokov veku a dospelých.Magické priehľadné, trasie privolávaciu dažďa hračka s upustia farebné korálky vodopád

Mať hodiny zábavy s týmto bezpečné plastové rainstick Rainbowmaker hračka!

Vaše dieťa bude fascinovaný, takže mierové zvuk dažďa s týmto svetlé, farebné a jedinečné twirly whirly Shaker hračka.

Široká škála farieb bude zachytiť pozornosť deti ako farebné plastové gule sa zrútia tyč a vytvoriť jemný zvuk mrholenie.

Na privolávaciu dažďa zrážok hrkálka hračka je len ako zábavu, v interiéri, ako je vonku.

Veľkosť: 15.75 x 2 cm.

Na privolávaciu dažďa twirly whirly trubice hračka prichádza v plavidlá box.

farba: farebný

Materiál: plast

Obsah Balenia:

1 * rain stick hrkálka hračka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: lukostreľba ďalekohľad, rainbow top, handričkou dúha, harajuku dúha, klávesnica psr, šípka stojan, čína mikrofón, šperky dúha, rainbow ženy, fond.


( 0 Hodnotenie )

Počet