Hudobné nástroje, Hračky,detský Elektronický Klavír, Keyboard Xylophone Bubon Hračka Sada so Svetlami,s Mikrofónom

€33.34


KVALITA A DIEŤA-SAFE Klavír Xylophone Bicie súprava Hračiek-Táto hračka je vyrobená z vysoko kvalitného plastového materiálu s hladkým povrchom.Svetlé farby, krásne a živé cartoon dizajn, môžu stimulovať dieťa záujem.

PIANO 4 REŽIMY,Xylophone 4 Režimy & Drum Set 3 Režimy-4 Spôsoby, ako Hrať na Klavír Keyboard: Klavír,Trúbka,Gitara Solmization režimu; 4 Spôsoby, ako Hrať Elektronické Xylophone:Glockenspiel režim,Xylophone režim, Zvierat režim: 7 zvierat, zvuky, Počet režim: 1-8 číslo výslovnosť;3 Spôsoby, ako Hrať Rytmus na Bicie súpravu:režim prehrávania: Jazz drum & Výškový; Hudba režim: bubon skladby & bije; Whack-a-mole: 5 úrovní zábavné whack-a-mole hru s rôznymi ťažkosťami

SKORO HUDOBNEJ VÝCHOVY PRE DETI - ideálne učenie hudobné hračky pre malých hudobníkov, čo zvyšuje vaše dieťa záujem hudby, zvyšuje vaše dieťa koordinácie očí a rúk a rozvíja jemnú motoriku a histórie zmyslové biť na bubon a hrá na klavír keyboard

Mikrofón s nezávislým spínačom, kábel mikrofónu a nastaviteľný držiak nechať dieťa sa stal spevák.Mikrofón môže byť pripojený k počítaču.

NAJLEPŠÍ DARČEK PRE DOJČATÁ A BATOĽATÁ-To je úžasné hračky pre deti.Že by skvelý Vianočný Darček Nápad ako Sviatkov, Narodenín, Halloween, deň Vďakyvzdania, Nový Rok pre deti.

Farba: farebné

Materiál: plast

Veľkosť: 43 x 33 x 28 cm

Obsah Balenia:

1 x hudobné bicie

2 x dolné časti stehien

Poznámka: bez batérií

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: box hudba drevené, klip tambor, xylophon, malaida, detská bicie, deti klavír, dieťa klavír s mikrofónom, echo mic, klávesnica hračka, premier bubenícke príslušenstvo.


( 1 Hodnotenie )

Počet