Vysoká Čistota R134A Automobilov, Klimatizácia Chladiace médium Chladenie Agent Chladivo R134a Klimatizácia Chladiace médium

€6.50


Vysoká Čistota R134A Automobilov, Klimatizácia Chladiace médium Chladenie Agent Chladivo R134a Klimatizácia Chladiace médium

Dávkovanie: (všetky náhradné)

1. Mini auto: 3 fľaše (jedno-klimatizácia / double pary, klimatizácia)

2. Stredne auto: 3-4 fľaše

3. Pre Audi Passat a iné B-trieda sedan: 4-5 fľaše

Poznámka: zložitejší klimatizácia systém / dlhšie potrubie, tým viac chladiaceho média je potrebné.

Materiál: Automobilový chladivo

Popis:

1. Leto plné auto ice praskla skúsenosti, R134a automobilov, klimatizácia špeciálne chladiace médium, čistotu až 99.9%, dobrý chladiaci účinok, bez vody a iné škodlivé nečistoty, chráni chladiaci systém pred koróziou, a nespôsobí žiadne poškodenie atmosféry ozónovú vrstvu, je pravda, nová generácia chladivá.

2. Produkt výkon je stabilný, využívať čas je dlhý, chladiacej účinok je dobré, dať studený vzduch, ktorý chcete v lete, v pohode celé leto.

3. Okrem metóda, plnenie z nízky tlak konci kompresora, tento postup je pomalý, vyplňte, vo všeobecnosti použiť doplnok metódu, keď chladivo je nedostatočné. Prevádzky postup: je potrebné začať auta, zapnúť klimatizáciu a potom pridať chladivo plynu, a sneh plechovky sú vybudované.

4. Plný toho, tento postup je bezpečný a rýchly, a je vhodný pre prvé naplnenie chladiva v chladiacom systéme (chladiace nádrže ená).

Prevádzka kroky: Po vysávanie, neotvárajte, klimatizácia, priamo pridať kvapalné chladivo vysokého tlaku konci (chladiace nádrže vo vzpriamenej polohe).

Vyplňte chladivo z nízky tlak strane, spustite motor a zapnite klimatizáciu (chladiace nádrže vo vzpriamenej polohe).

Bezpečnostné opatrenia:

1. Nenechávajte prázdne nádrže v mieste, kde žieravý plyn sa spaľuje alebo pod tlakom. Prázdne nádrže nie sú opakovane použiteľné.

2. Nosiť okuliare počas prevádzky. Ak je náhodou spadli do očí alebo na pokožku, okamžite vypláchnite veľkým množstvom vody.

3. Nemajú za cieľ spodnej časti môžete na ľudské telo počas prevádzky.

4. Maximálny vnútorný tlak nádoby je 15MPa. Pri otvorení klimatizácia kompresor, skontrolujte utiahnutie vysoko-tlak konci fluorinator alebo sa spojiť s vysokým tlakom, aby sa zabránilo výbuchu vysoko-tlak plynu.

5. skladovacia teplota by nemala byť príliš vysoká alebo príliš nízka, aby sa zabránilo priamemu slnečnému žiareniu.

6. Neumiestňujte môže na motore alebo na radiátor, aby sa zabránilo priamemu slnečnému žiareniu.

7.Skladovacia teplota je nižšia ako 40℃. Ak je vyššia ako 53℃, hrozí nebezpečenstvo výbuchu nádrže.

8. Nie shake jar ťažké.

9. Tento produkt je vysoký tlak skvapalnený plyn a musia byť prevádzkované podľa profesionálna technika, aby sa zabránilo zranenie.

Zoznam: Chladiaceho Média*1

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: chladivo r134a, hvac, plyn chladiace médium r134a, r32 náplň chladiva, fľaša r134a, 24 v dc, klimatizácia, sci prepínač, r134a nástroj, autech r134a, R134a.


( 4 Hodnotenie )

Počet