Tesnenie hriadeľa pre Calsonic CWV615 CWV618 5SE09C 5SL12CJ 6SEU12 7SBU16C AC compressor séria používa pre Passat B5 Benz, BMW AUTO

€90.97


Srdečne Vitajte v NAŠOM OBCHODE!

To je naša skvelá preasure, aby vám čo najlepšie služby,

Snažíme sa byť lepšie a lepšie

Akékoľvek Otázky, Kontaktujte nás, Prosím!

Auto AC Compressor tesnenia hriadeľa/ prírubové tesnenie pre No-7sbu -b5,Passat kompresora ,Benz kompresora tesnenia hriadeľa BMW kompresora

Produkt Znak

Číslo modelu

INTL-SS72 Typ Hriadeľa seasl / olejové tesnenie Kompresora series / Calsonic

Tento typ tesnenia hriadeľa vhodné pre

Calsonic

CWV615

CWV617

CWV618

5SE09C

5SE12C

5SL12CJ

6SEU12

6SEU12C

6SEU14C

6SEU16

7SBU16C

7SBU17C

7SE16

7SEU16

7SEU17C

Kompresor série

Tesnenie hriadeľa sa používa pre

No-7sbu -b5

Passat

Benz

BMW

Auto série

Má veľmi dobré ceny a kvalitné a rýchle dodanie (hmotnosť sklade )

Prírubové typ gumy-montáž Tesnenia Hriadeľa

Kovové Mount AC Compressor Tesnenia Hriadeľa Auta A/C

A/C KOMPRESORA PRÍRUBOVÉ TESNENIE HRIADEĽA

automobilový klimatizácia/PODMIENKY kompresora Prírubové Tesnenie Mechanické/ Mechnical tesnenie

Viac tesnenia hriadeľa obrázky pre zobrazenie:

Package:

Kancelárie A Showroom:

Pôvodné &Workshop:

Objednať:

Skôr ako zadáte objednávku, potvrďte prosím, že to je produkt, ktorý si chcete kúpiť. Alebo nám pošlite vaše náhradných dielov na uistite sa, že model, ktorý chcete.Potom zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3-7 dní, keď ste platba je dokončený. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie zvyky. " poplatky, clo a iné dovozné dane. Dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

Vrátenie:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť všetky dodatočné prepravné poplatky a položky, vrátený sú pôvodné na ich stav. Takže predtým, než uvedenie objednávku, musíte uistiť, že diely, vhodné pre vaše auto, aby sa zabránilo zbytočné náklady.

Záruka:

Poskytujeme 12-mesačnú bezplatnú údržbu; kupujúcich potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme sa dostať tovar, budeme opraviť alebo zmeniť novú časť.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľmi je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.A ak budete mať nejaké problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy, s najlepšími služieb zákazníkom.

Štítky: auto príslušenstvo passat, pad auto passat, kompresor mercedes, AC Kompresor Ovládanie Ventilu, auto poschodí passat, hriadeľ kompresora, 7sbu16c kompresora, kompresor nissan, bmw kompresora, ac compressor calsonic.


( 1 Hodnotenie )

Počet