12pcs TCM magnetoterapia Akupresúra, Vákuové Prísavky Bankovanie Nastaviť Proti Celulitíde Odvlhčit Acupoint Masáž Pohárov

€17.68


12pcs Striebro TCM magnetoterapia Akupresúra, Vákuové Prísavky Bankovanie Nastaviť

Akupunktúra Moxování Celulitídna Masáž Pohárov

Popis: magnetický line preniká ľudské telo od 6-9 cm, rovná hĺbke tradičné akupunktúra a moxování. Medzitým, stačí porovnať pod tlakom taška a položil pohár na pokožku, potom uvoľnite prsty a MASC môže byť upevnený na tele bez pichať pokožky. Ľudia môžu akupunktúry s niekoľkými alebo desiatky šálky naraz, stimuluje acupoints rovnako ako mnoho ihly súčasne v tradícii akupunktúra a moxování. Aplikácia metód odporúča: Náteru príslušnú sumu v sacom krém do pokožky. Štipka pohár taška s palcom, ukazovákom a prostredníkom sily s cieľom vylúčiť vzduchu, dajte ju na kožu a aby okraji magnetické trubice prilepiť na pokožku úplne, potom uvoľnite prsty. Keď pričom ju vypnutie pokožky, štipka pohár tašku a vziať ho jemne. Vytiahnite opatrne, aby sa zabránilo pokožky ublížiť. Zakaždým, keď sa vyžaduje, 15 minút Pred použiť poháre na účinné bod na nohy, nohy by mali byť umyté teplé svetlo slanú vodu. Po liečbe, čisté pohára, šálky. S cieľom stimulovať benígne krvný obeh, pred použitím, pacienti by mali piť vodu. Výber vhodnej veľkosti šálky medzi veľké, stredné a malé poháre podľa veľkosti akupunktúrne oblasti. Používať veľký pohár pre veľké plochy a malý pohár pre malé priestory. Účinky sú rovnaké. Mini poháre sú použité na tenké časti, ako sú nos, uši, oči, ect., a je vhodný aj pre deti. Upozornenie: Tehotné ženy, alebo u Pacientov s ochoreniami by mali dodržiavať pokyny lekára. Balenie obsahuje: 12 x Magnetické Akupresúra Prísavky je nám Ľúto,žiadny gél zahrnuté, pretože normálne leteckú prepravu. Prosím, kontaktujte nás zadarmo, ak nejaké problémy.

Štítky: nohu terapia stroj, chrbtica terapia stroj, fyzikálna terapia stroje, spoločná terapia stroje, koleno terapia stroj, zadarmo terapia stroj, ženy terapia stroj, skalp terapia stroj, veľké terapia stroj, magnetoterapia stroj.


( 3 Hodnotenie )

Počet