Nové stab dôkaz anti rez mužov bunda módne sebaobrany Stealth polícia tactico vetement anti hack coupure Ochranné odevy

€133.98


Vezmite prosím na vedomie, že táto bunda je anti-cut funkcia je viac ako anti-stab funkciu anti-stab efekt možno dosiahnuť 24J, len boli použité na obvyklé anti-stab funkcie, hlavne boli použité anti-cut Hack funkciu.

Detail intruduction:

Značka: TONFLAT YATTI

Názov produktu: self-defense bezpečnostný odev

Textílie: Polyester

Hmotnosť: 1,5 kg

Anti-stab materiál : exkluzívny výskum a vývoj kyanidových

Bodnúť úroveň: zabrániť náhodnému úrazu

Umývanie metóda: odporúčame ručné umývanie môže predĺžiť životnosť

Používa: Vojenské taktiky polície špeciálnych policajných FBI, vonkajšie hry, bezpečnosť, bezpečnosť, bodyguardmi, Regal, nebezpečná práca

Veľkosť informácií(CM)

Veľkosť

poprsie

Rameno

Rukáv

Dĺžka

M

108

46

61

73

L

112

47.5

63

75

XL

116

48.5

64

77

XXL

120

50

66

79

3XL

124

51

67

81

vezmite prosím na vedomie 1 cm = 0.39 palec,1 palec=2.54 cm

Prosím, dovoľte 1-3 CM rozdiely vzhľadom na ručné meranie. Bodnúť rez dôkaz bunda, módny trend dizajn, dodáva exkluzívny výskum a vývoj polymérnych kompozitných stab-odolný a anti-rezanie pružný materiál vnútri, zaistiť bezpečnosť pri pridávaní zmysel pre módu, voľne sa pohybujúcich a pohodlné pri nosení, skrýva stab-odolný materiál vo vnútri bunda dizajn, vzhľad nie je dodržané. Rez-odolná bunda, aby sa zabránilo trápne situácie, je vhodný pre dôležité lídra, mestské elity, richmen, bodyguard, dôležité stretnutie, párty, polície, bezpečnostných pracovníkov,to je tiež prvou voľbou pre nebezpečné pracovníkov vonkajšie dobrodružstvo.

kliknite tu pre viac nových položky:

Toto je Ázijských veľkosť, prosím, ignorovať značku, nie jednoducho si to S / M / L, pozrite sa na podrobné meranie veľkosti tabuľky a porovnať s telom veľkosť získať správne nosenie. Ďakujeme!

Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek.

Prosím, dovoľte 1-3 CM rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Všetky merania v cm, vezmite prosím na vedomie 1 cm = 0.39 palec, 1 palec = 2.54 cm

kliknite tu pre viac nových položky:

https://www.tantra-egypt.sk/store/1159894

keď sa zobrazí model sebe, že reklamné foto, keď sa zobrazí položka na vešiak, to je pravda foto, a že bude rovnaký ako dostanete.

Štítky: hack tool, usb wifi hack, hack, defacto muž, hacker nástroj, nové arriv, program hacking, stealth black, anti stab vesta, akcia pro.


( 1 Hodnotenie )

Počet