MILITECH Twinfalcons FCSK Slickster MOLLE Doska Dopravcu Military Combat Assault Taktická Vesta Policajný Orgán Pancierová Doska Dopravcu

€73.60


*** ***

Kupujete Z ISO 9001 : 2015 Certifikovaný Výrobca sa Špecializuje Na Výskum a Vývoj a Výroba Z Balistické Prilby, Balistickej Vesty, Balistických Panelov a Bodnúť Odolný Vesty. Naše ISO Číslo Certifikátu Je 00120Q37314R1M/3600 A Možno Overiť Z Číny Certifikácie Kvality Center Odkaz Nižšie:

Kúpiť S Dôverou! Náš Záväzok voči vám:

**Budeme Používať Náš 15 Rokov Skúsenosti Ako Výrobca Zabezpečiť, Aby Ste Mali Príjemný Nákup Skúsenosti

**Odpovieme Na Všetky Otázky A Otázky, Akonáhle Je To Možné

**Budeme Loď Vašej Objednávky, Rýchlym A Efektívnym Spôsobom

**Používame www.tantra-egypt.sk je Poštovné Kalkulačku Na Stanovenie Nákladov na Prepravu. Nebudeme Účtovať Manipulačný Poplatok

**Necháme Pozitívnu Spätnú Väzbu A Dúfam, Že Sme Sa Získať Tvoje

**Pre Viac Informácií O Balistických Normy, Prosím, Navštívte

**APO Adresa Môže Byť Dodaný

Tento výpis je pre jeden pc súbor TWINFALCONS FCSK Nosná Doska Vyrobená z Autentické 500D Cordura (Až Tri Krát odolnejšie Ako Bežné Nylon).

Tento Nízky Profil FCSK Doska Dopravca Je Určený ako Multi-Úlohou Dopravcovi Na Presadzovanie Práva a Vojenských Profesionálov. Jeho Nízka Viditeľnosť A Nízky Profil Umožňuje Mobility Pre Vysoké Ohrozenie Akcie Operácie. To sa Dá Ľahko A Rýchlo Prispôsobiť presne podľa Vašich Požiadaviek A Adaptívne Na MK3 Hrudníka Plošinu & Sub Brušnej Puzdro, ktoré je Založené Na služobnej Povinnosti.

Funkcie:

-Ťažká Elastická Cummerbund Ústrety 5.56 a 7.62 Časopisy, Dym, Flashbang, Rádio, Škrtenia A Ostatné (4 Sloty Na Každej Strane). Nastaviteľné Háčika a Slučky na Prednej a Zadnej.

-Pútka Na Hrudník A Chrbát Povoliť Patch Prílohu.

-Veľkosť Nastaviteľné Cordura Hypalon Laminované Ramenné Popruhy Na Zadnej Strane Dopravcu. Pútka Na Spodnej Časti Popruhy Pre Pohodlie, Montáž V Nízkej Viditeľnosti a Nízky Profil.

-Dve Vertikálne Bar Označené Molle Umožňuje MK3 Alebo Iné Hrudníka Plošinu Puzdro Prílohu, Ak je to Potrebné.

-Mesh Podšívka, Vo Vnútri Nosiča, Aby Maximalizovala Pohodlie A Vetranie.

-Váženie v len 405g

-Pasuje 10x12 Cm SAPI, ESAPI, samostatný Úroveň 3 alebo Úroveň IV, Plavec Rez a Strelcov Rez Pancierové pláty -Vyrobené Z Autentické 500D Cordura Nylon, TWINFALCONS & MILITECH Vojenskej Kvalita a Konečná A je Možné Pripojiť na Naše MK3 Hrudníka Súpravy Vyrobené z Autentické Duraflex UTX Opasky A Autentické YKK Zipsy--

Prosím, Láskavo Poznámka Časopisov Zobrazené V Nižšie Obrázky Nie Sú Zahrnuté V Kúpnej.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Poštovné a Vráti

Počas "mysli zmeniť" obdobie, môžete tovar vrátiť kedykoľvek-Aj v perfektnom stave. Po tom, čo sme dostali, vrátený produkt(y) budeme najprv skontrolovať stav tovaru a pokračovať vrátenie peňazí za nižšie základe;

a) Ak výrobok je vrátený z dôvodu, aby sa problém s kvalitou na dobierku zákazníkovi, budeme požadovať dôkaz o obrázky z zákazníka koncového na podporu takejto žiadosti pred vrátením výrobku(ov) môže byť prijatá. Akonáhle je žiadosť schválená a vrátený tovar, ÚPLNÉ VRÁTENIE BUDE VYKONANÉ vo VAŠOM ÚČTE DO 24 HODÍN

b) Ak výrobok je vrátený z dôvodu, že zákazník myseľ zmeniť, zákazník musí starať sa o súvisiace náklady na dopravu, boli by sme veľmi vďační, ak tovar môže byť vrátený v spätnom predaji stave a v pôvodnom obale, alebo budeme musieť uplatňovať odpočítanie dane, o vrátenie dane na základe stavu vrátenie tovaru.

Tax & Dovozné poplatky

Môže byť potrebné zaplatiť Daň/import poplatok na dobierku, pozrite sa do krajiny dovoz právnych predpisov a neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

Spätná väzba

Sme veľmi vďační za vaše pripomienky o každej transakcii. V prípade, že ste nešťastný o naše produkty, prosím, láskavo kontaktujte nás a my vám snažiť vyhovieť vašim potrebám.

Všetky položky predávané u nás sú garantované na jej kvalitu vždy! Všetky fotografie uvedené v zaradenia sú úplne zaručene byť zhotovená nás. Dostanete presné položky zobrazené a opísané vždy! Nákup z nás s dôverou!! Pozrite komentáre od našich spokojných zákazníkov nižšie!!!

Veľmi vám ďakujem za venovanie pozornosti naše vop a tešíme sa na mať hladké obchodného vzťahu s vami.

Štítky: nohavice kevlar vesta, crye precision tag, armor nepriestrelný, crye pásu, fcsk, popruh twinfalcon, airsoft ventilátor, millitech, zbroji motocykel, armor orgán vojenskej.


( 0 Hodnotenie )

Počet