O B C E Trieda GLA CLA GLC GLE GLS W213 W205 x253 Volant Znak Dekor Odtlačkový Nálepky Odznak Dekorácie AMG Logo

€9.73


O B C E Trieda GLA CLA GLC GLE GLS W213 W205 x253 Volant Znak Dekor Odtlačkový Nálepky Odznak Dekorácie AMG Logo

Položka Popis: Stav:100% Zbrusu nový funkcie opp taška do Políčka Materiál: Vyrobené Z Vysoko Kvalitnej zliatiny zinku, Farba:Čierna,Strieborná

Musí Poznámka:Nie je pre Mercedes-Benz C Trieda 2019

Nie je pre Mercedes-Benz E Trieda 2019

Obutie: zasunúť Iba pre Nižšie Model: Pre Mercedes-Benz Triedy W176 Pre Mercedes-Benz B Trieda W246 Pre Mercedes-Benz C Trieda W205 Nie pre 2019 E Triedy modelu Pre Mercedes-Benz E Trieda W213 Nie pre 2019 E Triedy modelu Pre Mercedes-Benz GLA Pre Mercedes-Benz CLA Pre Mercedes-Benz GLC X253 Pre Mercedes-Benz GLE Pre Mercedes-Benz GLS Vyrobené v ISO9001 Pôvodné,kvalitné a boli vyvážané do celého sveta Jednoduchá inštalácia,späť s obojstrannú lepiacu Ak máte akékoľvek otázky, pls kontaktujte nás o pomoc

Funkcia: povrchu položky so slovom pre "AMG", ak chcete vidieť reálne foto, prosím, kontaktujte nás. Láskavo pripomenúť:povedzte mi, prosím, vášho auta, model a rok.skôr ako zadáte objednávku.Vďaka.

Vložením kroky 1. Uistite sa, že miesto inštalácie je čisté a suché. 2. Uzavrieť porovnanie produktov a nájsť najvhodnejšie miesto inštalácie. 3. Trhacom lepiacu pásku, môžete použiť sušič vlasov, alebo horúce zbraň teplej to. 4. Dôkladne opraviť pozíciu, spustite inštaláciu z jednej strany a stlačte na niekoľko minút. 5. Nedotýkajte vody do 48 hodín. Veľkoobchod a drop shipping Veľkoobchod, môžeme ponúknuť zľavnené alebo expresná doprava zadarmo. Drop shipping, môžeme tovar poslať priamo do vašich zákazníkov, a preto sme sa nenechá informácie o nás, ak si budete priať. Colné daň v Dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, kupujúci môže požadovať zaplatenie cla. Budeme sa snažiť robiť to dobre. Ak máte otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Doprava položka bude odoslaná do 3 pracovných dní, po tom, čo sme dostali vašu platbu. Ak chcete, poštovné podľa iných express, prosím, kontaktujte nás najskôr Vrátiť Politiky 1. Ak je tam problém s položkou, prosím, kontaktujte nás prvý. 2. Niet návratu budú prijateľné viac ako 14 dní po package byť prijaté. ak máte akékoľvek problémy s produktom, ihneď nás prosím kontaktujte. 3. Ak tam chybné a nesprávne alebo poškodené položky, uveďte, Prosím, clear photo položky, ktoré ste dostali(vrátane package & prepravný štítok). 4. Dôrazne odporúča odbornú inštaláciu pre všetky výrobky, návod na inštaláciu nie sú zahrnuté v niektorých produktov. 5. Kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné poplatky v každom prípade, Preprava, odovzdanie poplatky sú nerefundovateľné v každom vrátiť vec. Kontaktujte nás Vďaka za váš čas, ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. odpovieme vám hneď, ako possiblle. ďakujem.

Štítky: w205 amg plutvy, mriežka w205 amg, w205 rošt amg, amg logo nálepky, w205 amg black, volant amg w205, amg gril logo, benz logo, amg nálepky, mercede amg.


( 0 Hodnotenie )

Počet