Top Chrome Chvost Dvere Tlačidlo Krytu Výbava Nálepky vhodné Na BMW X1 F48 X3 F25 X4 F26 X5 F15 X6 F30 3 Série GT 7 5 Sérii Auto Styling

€6.69


Top Chrome Chvost Dvere Tlačidlo Krytu Výbava Nálepky vhodné Na BMW X1 F48 X3 F25 X4 F26 X5 F15 X6 F30 3 Série GT 7 5 Sérii Auto Styling

Vhodné Pre :

BMW X1 F48 X3 F25 X4 F26 X5 X6 F15

F30 3 Série GT

5 Séria 7 Séria

Prosím, porovnať vaše auto tvar vyberte položku.vďaka.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania počet: //global.cainiao.com/ (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Platby

Môžeme prijať T/T,Western Union,Money Order,najlepší spôsob je priamy online platba

Prosím, uistite sa, že váš príjem adresa je správna. Aby ste mohli prijímať ho.

Dodacia lehota

Dodacia lehota je o 19-45 dní. Ak potrebujete získať tovaru, akonáhle je to možné. Môžete si kúpiť DHL / EMS / FedEx / UPS. NÁM Poslať E-PAKETOVÉ 8-18 dni, aby sa dospelo. Zvyšných krajinách, použite Čína Príspevok o 15-45 dni, aby sa dospelo. Peru a Brazília o 55-85 dni, aby sa dospelo. Počkajte, prosím. V prípade objednávky viac ako 100 eur, som sa poslať DHL / EMS / FedEx / UPS pre vás.

DHL,UPS,FEDEX:5-10 pracovných dní

Prosíme o pochopenie, že nemôžeme kontrolovať tranzitný čas, najmä počas dovolenky, meškanie letu alebo poveternostných podmienok.

Návrat Politiky

Akceptujeme vrátiť

Ak ste nespokojní so položky alebo položky prijaté v zlomený, to môže byť vrátený v pôvodnom stave, v rámci týždeň po tom, ako dostanete ,zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu.

Spätná väzba

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ďakujeme! Ak ste nespokojný s ňou, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a uspokojiť vás. Ďakujem vám veľmi pekne

Štítky: bmw x5, telefón x1 f48, F10, f01, pan bmw, bmw e70 x5, bmw odtlačkový, bmw x1 f48, bmw x3 f25, časti x3 f25.


( 3 Hodnotenie )

Počet