Oka Dlhý Rukáv Gymnastika trikot Sveter Tanečné Šaty Gázy Dospelých Žien Balet Base Školenia Oblečenie Tričko

€10.74


Názov Produktu

Oka Dlhý Rukáv Gymnastika trikot Sveter Tanečné Šaty Gázy Dospelých Žien Balet Školenia Oblečenie Základnej odbornej Prípravy

Oblečenie Tričko

Materiál

Oka Knitwear

Farba

5 vzorov:Black/Pink/White/Navy/Grey (85-98% Podobné obrázky , ale tam bude

malý farebný rozdiel vzhľadom na iné monitory a svetlá)

Veľkosť

Zadarmo veľkosť vhodná pre všetky

Poštovné Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Poznámka Tento odkaz obsahovať iba top sveter,prosím, láskavo poznámka,vďaka

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://global.cainiao.com(skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti,prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nepôjde na náš účet.

Štítky: balet trikot žena, gk gymnastika oblečenie, sex hračky, tanečné oblečenie pre ženy, balet, víla trikot, muži tanečné šaty, sveter žena, trikot žena, balet tutu.


( 4 Hodnotenie )

Počet