VTAVTA 8cm 17g Potopenie Wobbler Rybárske Nástrahy Umelé Návnady Swimbait Crankbait Rybárske Lure Pevného Návnady S Mäkké Plastové Chvosty

€3.94


VTAVTA 8cm 17g Potopenie Wobbler Rybárske Nástrahy Umelé Návnady Swimbait Crankbait Rybárske Lure Pevného Návnady S Mäkké Plastové Chvosty POBYT DOPREDU A UDRŽIAVAŤ POZITÍVNE NADŠENIE, MÔŽETE MAŤ TO ,UŽITE si ŠŤASTNÝ ČAS!

3D realistický vyzerajúce oči a telo, aby ho život ako ryba. Odolný ABS konštrukcie, aby to zmanipulované s ostrými výšok, háčiky, ktoré z neho robí silný lov nástroj.Po hádzanie,bez ohľadu na to môžete vziať ju späť pomaly, alebo rýchlo,je možné zobraziť ideálne vlajúce ťah.Tento fishing lure je dobré ideálny pre Lov Morských & Sladkovodné Druhy. Detaily produktu: Značka : VTAVTA Lákať Typ : 4-segement multi-spájané umelé rybárske návnady s 2 výšok háčikov,S-plávať pohybu pri akejkoľvek rýchlosti Návnada > Hmotnosť : 17 g/kus Lákať Dĺžka : 8 cm/Kus 3D oči a realisticky lakovanie :3D oči, holografické a verisimilar telo, aby ho život ako ryba, Žiarivé farby a realistické crankbait s prirodzeným zobrazením návnady na ryby plávanie akcie na prilákanie rýb, ktoré môžu byť použité v oboch morské a sladkovodné. Realistický plávanie akcie :opwater Rybárske Lure, bionic ryby telo s 3D realistický oči, život-ako plávanie akcie, ľahko vyprovokovať ryby skus háčik. ABS Materiál :Odolný ABS konštrukcie, aby to zmanipulované s ostrými výšok, háčiky, ktoré z neho robí silný lov nástroj,topwater rybárske Lure vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiálu, ktorý je bez zápachu a šetrné k životnému prostrediu Gravity Ball & Výšok Háčiky : To je ozbrojený s 2XStrong,Vstavané gravity ball pomáha zvýšiť hodiť vzdialenosť a vykonať niektoré hluk priláka ryby.super ostré hrdza-dôkaz výšok, háčiky, vysoká odolnosť a flexibilitu. Krúžky: Kvalita, dvojité Ploché krúžky ŠIROKO využiteľné: Široko zameraný na predator ryby ako panfish, crappie, walleye, šťuka, muskie, roach, pstruh a rôzne iné ryby. Vhodné pre morské a sladkovodné rybárstvo , nádherné návnady pre rybárov . Vlastnosti: *ABS materiálu mimo ktorý je avirulent a bez zápachu, šetrné k životnému prostrediu.

*Kovový materiál vnútri, ktoré má veľký vplyv gravitácie.

*Vhodné pre rôzne aquatoriums.

*Vytvára život-ako plávanie akcie vo vode a láka dravca sústo.

*Farebné láka prilákať veľké štrajky.

*Vytvárajú život-ako plávanie akcie vo vode.

*3D oči majte to vyzerať tak realisticky, ako je prirodzené živé návnady.

*Splniť všetky vaše expentation pre rôzne farby, veľkosti a chytanie rôznych ryby 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 50 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

1. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami. Prosím neotvárajte sporu, môžete nás kontaktovať náš zákaznícky servis ,

2. ponúkame našim spiatočnú adresu, aby ste mohli jednoducho vrátiť k nám, do 15 dní v pôvodnom stave. Stačí zaplatiť za vrátený poštovné.

3. Potom môžeme vystaviť plnú náhradu, aby ste po vrátené položky prišli na náš sklad.

1. veríme, že naša položky sú populárne predaj. Sme presvedčení, budete spokojní s nákupom .Vaša 100% spokojnosť a pozitívna spätná väzba pre nás veľmi dôležité. Veľmi vám ďakujem za to, že nás pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.

2. Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č doručené, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom negatívna spätná väzba, môžeme dať, spokojný odpoveď & solution

Štítky: rybárske kliešte pesca, lure plesní, TREHOOK, ryby lákať more, crankbait ryby, lure swimbait, lure rattlin, háčik západku, bearking lákať crankbait, ryby lure.


( 2 Hodnotenie )

Počet