45 Cm ZIYIUI Realisticky Reborn Bábiky Realistické Siliocne Vinyl Mäkkú Tkaninu Telo Chlapca Reborn Bábiky Zatvorené Oči Super Bebe Bábika Ručné

€31.91


45 Cm ZIYIUI Realisticky Reborn Bábiky Realistické Siliocne Vinyl Mäkkú Tkaninu Telo Chlapca Reborn Bábiky Zatvorené Oči Super Bebe Bábika Ručné

Na reborn baby doll je určená umelci. Každý centimeter tento realistický baby doll je ručne maľovaný ručne. Koža je čo najviac jedinečné miesto bábiku, veľa času strávil na pokožka bábätka, aby to vyzeralo viac realistické, multi-layer výrobného procesu. Toto dieťa je 100% handmade remeslá s ručné maľovanie.

Hlavu, 3/4 zbraní a 3/4 nohy sú vyrobené z mäkkého silikónu vinyl materiálov. Rameno a telo sú látkové telo s vnútorné naplnenie PP bavlna. Budete sa cítiť veľmi dobre, keď sa dotknete baby doll. Končatiny sú pohyblivé, bábika môže sedieť a stanoviť ľahko, ale NEMÔŽE stáť a hovoriť. Telo nemá pohlavie.

Vlasy je ručne korene mohair (textílie vyrobené z pravých vlasov z Angorskej kozy). Vlasy môžu byť akýkoľvek tvar a pevné, rovnako ako skutočné dieťatko vlasy. Je možné vyprať. Môžete tiež urobiť vlasy, strih pre lepšie štýl. Ak vlasov je trochu chaotický, prosím, použite špeciálne parochňu hrebeňa a starať sa o to jemne.

Dieťa má očarujúce veľké oči, oči sú vyrobené pomocou vysoko kvalitné akrylové, vyzerajú ako skutočné dieťa očí, jasné a svetlé, veľmi realistické. Oči nemôže blikať a zavrieť. Niektoré reborn bábiky spia, takže ich oči sa nedá otvoriť.

Reborn baby doll Hračka bola testovaná BEZPEČNÉ ASTM F963 a EN71 pre deti vo veku 3+. Táto bábika nie je len hračka pre deti, ona alebo on je aj pokutu zberateľské na radosť aj dospelých zberateľov. Bábika sa zmestí do novorodenca oblečenie a novorodenca veľké jednorazové plienky.

jeho je ideálny bábika umelecké diela navrhol slávny umelec. Roztomilý a realistické reborn bábiky sú vyrobené z vysoko kvalitného mäkkého vinylu. Bezpečné a netoxické, čistého životného prostredia materiál. Hlava, ruky a nohy sú mäkké silikónové a telo je pokryté bavlna. Môžete utrite si ruky a hlavu uterákom. Pretože telo nie je mäkký materiál môžu osprchovať môže spôsobiť veľa ako končatín, sede a poležiačky. Nemôže stať. Rag bábiky by nemali vstupovať do vody. Táto bábika príde s oblek a magnetické soother.

Predám bábiku dostanete:

Baby doll X 1

Detské oblečenie X 1

Magnet Soother X 1

Hračka Fľaša X 1

Rodný list a pravosť X 1

Varovanie: nedotýkajte vody

Výrobca Záruka Podrobnosti Sme v prevádzke už takmer 20 rokov a je zameraná na poskytovanie vám najviac neodolateľný a inovatívne dieťa výrobky. Záruka vašej 100% spokojnosti. Sme veľmi istí, že budete spokojní s nákupom. Sme radi, že vymáhať vrátenie peňazí do 30 dní. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité.

Štítky: anime dievča bábiku, film, vinyl, bábika, formy reborn bábiky auta, hing mäkké blízkosti, pôvodné znovuzrodené deti, reborn oči otvorené, fr bábika, reborn bábiky baby plný silikónové telo vysoko, zariadenie reborn bábiky.


( 3 Hodnotenie )

Počet