Deti, Dievčatá, Jazz Kostým Lesklé Flitre Bez Rukávov Tylu Spájať Obrázok Korčuľovanie Šaty Balet Dance Trikot Rozstrapatené Oka Šaty

€9.08


Set Zahŕňa : 1Pc Trikot Šaty, 1 Pár Zápästie Rukávy

Stav : Nové značkou

Materiál : Polyester, Tylu, Oka

Funkcie : Balet trikot šaty sú vyrobené z polyesteru, tylu a mesh materiál, ručné umývanie. Veľkosť Tabuľky znamená vekovým pre dievčatá, ale sú pre všeobecné iba informatívne. Bez rukávov trikot je zdobia lesklé flitre, okolo krku s prackou uzavretie, tylu spájať na prednej jarmo a späť. Otvor späť. Viazané oka volánikmi pripojené okolo zadnej pás. Zodpovedajúce pár zápästie rukávy s elastickým prst slučky. Iskrivá a krásne dancewear pre vaše dievča. Vhodné pre tanečné triedy, gymnastické cvičenia, stage výkon, korčuľovanie súťaže, atď.

Priateľské Tipy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: cosplay, krasokorčuľovanie kostým, bekky tanečné kostýmy, jazz žena, yizyif ženy, krasokorčuľovanie šaty, kida tanečné kostýmy, disco dance oblečenie, trikot, dievčatá skupina kostýmy.


( 3 Hodnotenie )

Počet