3 Kus Dvojité Bočné Pásky Samolepiace Odstraňovač Chĺpkov Čipky Parochne Lepidlo 3yards Lepidlo Super Pásky

€7.85


Typ položky: Obojstranná Lepiaca Páska, Farba: Modrá Množstvo: 3KS Veľkosť: 1X300cm

Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša objednávka ID

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem!

Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: samolepiace tesniace pásky, lepidlo dlhopisov odstraňovač, face lift nálepky, ultra podržte walker lepidlo, nálepky, lepiace odstránenie, insta gloo parochňu lepidlo, lepidlo čipky pásky, lepidlo parochňu, mifil parochňu, lepidlo čipky.


( 2 Hodnotenie )

Počet