Flanelové Pribrala Pet Fleece Pad Domáce Zvieratá Deka Posteľ Mat Pre Šteňa Psa, Mačku, Gauč Vankúš Domov Umývateľný Koberec Udržať V Teple Na Spanie Kryt

€2.96


Informácie O Produkte:

Kategória produktov: Pet Vankúš Materiál: Flanel Metóda Čistenia: Ručné Pranie/Pranie v práčke Balenie: 1 ks Pet Deka Mat

Vlastnosti Produktu:

1. Multifunkčné prikrývky môže byť tiež použitý ako pet vaňa uteráky, spacie podložky a otepľovanie podložky. 2. Protišmykový podklad, trvalé a dlhodobé použitie. 3. Nie je sušič na psa brucha. Pes má rád spať na podlahe. S týmto mäkký vankúš, to je bezpečné a čisté, a poskytuje pohodlné lôžko pre vášho psa alebo mačku.

Tip:

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba 1-2cm, pochopte prosím, ďakujem!

Detail Produktu:

Prepravné Podmienky:

1. Budeme loď položiek na adresu, ktorú vyplní. Aby vaše objednávky normálne, prosím, vyplňte svoju adresu dodania opatrne. 2. Ak váš nákup ochrany čas beží, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám rozšíriť ochranu čas. Preto, vaše peniaze nebudú zadajte môj účet.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, nechajte 5-hviezdičkový spätnú väzbu, budeme veľmi vďační (opísané ako 5 hviezd, komunikácia 5 hviezd, dodacia lehota 5 hviezdičiek). 2. Ak výrobok dostanete je poškodený alebo štýl je nesprávne, prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je to možné, budeme riešiť to pre vás a rozvíjať najlepšie riešenie. Vaša spokojnosť je naša motivácia pokračovať lepšie.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte a obráťte sa na nás, my vám odpovieme v detail

Štítky: posteľ psa, pre domáce, foto tapetes, Eco friendly, draci psov, európska koberce, rd290, cat hračka, väzby domáce zvieratá, Koberec.


( 0 Hodnotenie )

Počet