Camping Prežitie Kompas Kovové Vintage Vreckové Hodinky Kompas Presné Navigačný Nástroj Pre Turistiku, Lov Vonkajšie Zariadenia

€3.14


Odrážky:

1、Presné Navigačné: Náš kompas ponúka kvalitné a vynikajúce spracovanie, nepremokavé a shakeproof, a má vysokú citlivosť a stability; ľahko rozlíšiť smer a opravu polohy, čo vám dáva právo na smer a čas.

2、Hlavné Funkcie: Základné polohy, meranie azimutu, uhol vychýlenia, meranie úrovne, meranie dĺžky a výšky objektov; je jednoduché čítať údaje za všetkých poveternostných kedykoľvek, výborný pre kemping, turistiku, objavovanie, poľovníctvo a iné outdoorové aktivity.

3、Prenosné & Retro Dizajn: kompas je vyrobená z odolného zliatiny materiálu, s rôznymi povrchmi a rafinovaný vzhľad na každú stranu, a prichádza s nostalgické retro štýl, dizajn a vrecko veľkosti; je dodávaný s kovovou reťazca pre jednoduché prenášanie.

4、Vhodné Použiť: kompas prichádza s jasnými hodnoty rozsahu a vysokým rozlíšením čítanie okulára, a to funkcie 360 stupňové otáčanie rámček pre jednoduchú navigáciu a orientačný beh. Je schopné pracovať v extrémnych poveternostných podmienok.

5、Multifunkčné a Žiadosti: Náš kompas je ideálny vonkajší navigačný prístroj, ktorý vám pomôže nájsť váš zmysel pre smer, rýchlo a presne, ako napr. kempovanie, turistiku, poľovníctvo. Naozaj dobrý darček pre priateľov, deti, rodiny pre narodeniny, sviatok, Vianoce atď.

Funkcie:

Vintage vreckové hodinky dizajn.

Na keychain je navrhnutý pre jednoduché prenášanie.

Vhodné pre outdoorové navigácie.

Perfektný darček.

Špecifikácia:

Farba: zlatá

Materiál: zliatiny zinku

Veľkosť: o 6.5*4.7*1.56 cm/2.56*1.85*0.61 palec

Váha: cca 50g/1.76 oz

Množstvo: 1pc

Balenie Zoznam:

1 × Vreckové Hodinky Kompas

Štítky: malé hodinky nástroje, sledujte pop, muži vreckové hodinky, štandard látkové bunda, Kompas, daniel wellington, Módne Hodinky Ženy, vreckové hodinky hračky, kompas muži hodinky, kompas skmei.


( 0 Hodnotenie )

Počet