Profesionálne Outdoor Kompas Potápanie Kompas Zápästie Kompas Dobrodružstvo Outdoorové Vybavenie na Prežitie Nástroj Prežitia J3M3

€22.59


Popis

100% zbrusu nový, vysoko kvalitné,

Materiál: sklo, nylon

Podvodná pracovná teplota: -30°C-- + 60°C (-22°F-+140°F)

Maximálna chyba: ±2°

Tilt oprava: maximálny limit ±18°

Podmorské potápanie hĺbka: 60 m

Veľkosť: 6.5*6.5*3.6 cm

Bullet:

1. S svetelný displej a zamerané pozorovanie okno, svetelný dial je dosť múdry na potápanie. Nepremokavé hĺbka je 60 metrov/197 nohy, a to je shockproof a pohodlné na nosenie. Ukazovateľ je stabilný a nikdy nebude magnetized.

2. Dizajn kompas používa ľahké a prenosné hodinky, ktoré je ľahko použiteľné. Na hornej strane sú odčítania jednoduché použitie vo všetkých situáciách.

3. Vysoko kvalitné sklo kompas pletená náramok, trvanlivé.

4. Svetelný dial je aj svetlé v noci a jednoduché použitie. Ak jasu nie je dosť, môžete ho v jasnom mieste a absorbovať to znova.

5. Vhodné pre outdoorové aktivity, outdoorové aktivity, podmorské jaskyne, camping, turistiku, cyklistiku, poľovníctvo, atď.

Kvalita prvý, poskytovať čo najlepšie služby. Zákazníci sú naši priatelia.

Štýlový dizajn, 100% úplne nové a vysokej kvality!

Poznámka:

1. Pre fotografie, nechajte mierne farebný rozdiel

2. Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť môže byť rôzna

Package Zahrnuté:

1pcs potápanie kompas

SKU:ZNZ5426A

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Garantujeme kvalitu našich výrobkov.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: kompas professional, kompas potápať, vojenský kompas, outdoor hodinky, puer čaj yunnan, smrť kladivo, Hodinky Vodotesné, cherry čaj, muži outdoor hodinky, auto kompas.


( 0 Hodnotenie )

Počet