2019 M1015 24 Otvory Chromatické Harmonica Tlačidlo C Slive Profesionálne Úst Orgán Prenosné Tremolo Mini Harfy Woodwind Nástrojov

€8.26


Funkcie: -Štýlový dizajn, 24 otvor Tlačidlo C -Vhodné na skladovanie a prepravu. -Skvelé darčeky pre vašich priateľov. -Si môžete vychutnať hudbu a to vám prinesie dobrú náladu.

Špecifikácia: Model:QIMEI M1015 Typ: Chromatické Harmonica Počet Otvor: 24 Farba: Strieborná Veľkosť:Ako je to zobrazené na obrázku

Package Zahrnuté: 1 x harmonica

Poznámka: -V snahe zabrániť infekčné choroby a udržať zdravie , nepoužívajte, prosím, iných ľudí harmonica. -Prosím, vypláchnite ústa alebo kefkou zuby pred hraním harmonica, aby sa zabránilo malých objektov do úst dať do harmonica. -Prosím, nehrajte harmonica silne chrániť vaše harmonica trstina. -Mierne ťuknite sa sliny a utrite náustok a krycích dosiek sa po hranie, potom dal harmonica do prípadu. -Nie utrite si harmonica s žiadne rozpúšťadlá,to by mohlo spôsobiť harmonica škody.

Štítky: offic 2019, harmonica, ústa orgán, jednoduché chromatické harmonica, nástroj hudby, väzby hudobné nástroje, tričko gaga chromatica, harfa hudba, tremolo gitary, joker ústa.


( 5 Hodnotenie )

Počet