Easttop 24 Jamkové Profesionálne Tremolo Harmonica A# B C C# D D# E F# G# Úst Orgán Hudobný Nástroj

€12.56


Easttop Profesionálny 24 Otvor Tremolo Harmonica

Sme predávať len konkurenčné výrobky.Prosím, nenechajte si porovnajte našu produkty s inými nízka cena výrobkov,každý výrobok sa bude kontrolovať zvuk profesionálny hudobník nad 4 krát pred warehouseout,nebudeme posielať bezvýhradné produkty pre kupujúcich,prosím, neváhajte kúpiť,dostanete, čo si zaplatí!

Harmonicas sú nástroje s úžasné možnosti. Nielen, že sú malé, prenosné, sú neuveriteľne univerzálne a môže byť použitý vo všetkých druhoch hudby zo skaly na country, folk, jazz a detských piesní.

Tremolo harmonicas majú viac otvorov ako štandard 10 diera harmonica Každý otvor má dve trstina, naladení mierne od seba. Obe trstina zvuk, keď sa nástroj hrá, produkovať nerozhodné tremolo zvuk (odtiaľ názov), trochu ako akordeón. Vyhovovali všetky druhy hudby najmä folk a country štýly

Vynikajúca voľba pre začiatočníkov a tiež by vyhovovali skúsených hráčov Tlačidlo C, A, B, D, E, F,G, F#, G#, A#, C#, D# Farby na výber: strieborné alebo zlaté Tento prístroj vyhovuje veľa druhov hudby, ale najmä ľudové, škótska a kraj štýly hudby, ABS, tón diery, telo z Nehrdzavejúcej ocele, medi trstina vysokej kvality, dobre postavený model, ktorý sa dodáva v deluxe tvrdé puzdro s mäkkou handričkou Balík obsahuje: harmonica*1pc, Box*1pc, čistiaca handrička *1pc, umelé kožené puzdro*1pc

Tu je niekoľko bežných zmysel pre váš odkaz: C#=Db, D#=Eb, F#=Gb, G#=Ab#=Bb

Štítky: most na gitaru tremolo, harmonica, ústa orgán, harmonica swan, harmonica professional, harmonická jednotka, redukcia, tremolo gitary, arm tremolo, gotoh, duchu box.


( 2 Hodnotenie )

Počet