Delostrelectvo 3D Tlačiarne Ventilátor A PTFE

€4.95


Ak potrebujete viac častí Pls a kliknite na tlačidlo odoslať objednávku.Ak potrebujete viac množstve,Pls kontaktujte nás. Ak si mysli cenu,Ak niektoré časti nemožno zistiť, v mojom obchode,Pls kontaktujte nás,sme stále ešte v mnohých častiach nemajú zverejnené.

Pošleme na najnovšiu verziu produktu, u pgraded funkciu. Môže to má iný tvar alebo farbu. Ak nemôžete súhlasiť, pls nechcem kúpiť.

Prosím, nenechajte otvorenej a nechať všetky zlé spätnú väzbu, ak máte nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať,sme vám uspokojivú odpoveď. Dúfam, že sa vám pochopiť nás, ďakujem vopred.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: genius delostrelectva, 3d tlačiarne príslušenstvo profil, delostrelectvo x1, 004, trubiek ptfe, crealty vzdať sa 3, 3d tlač, delostrelectvo sidewinder x1 upgrade, osobné počítače príslušenstvo, delostrelectvo model.


( 4 Hodnotenie )

Počet