Mini Krčnej Chrbtice Masér Celé Telo Ramenný Krku Zdravia, Masážny Nástroj Magnetická Terapia Bolesti Nástroj

€4.21


Prenosné Inteligentné Elektroliečba Krčnej Chrbtice Masér Nabíjateľná Elektrické Vibrácie Svalov Patch Relax Ramenný Krku Masér Nálepky

Špecifikácia:

Farba: Biela/Červená

Menovité napätie: 5V

Režim: Tri režimy, simulovať 6 druhov masáží

Automatické časovanie: 15min

Počet masážnych hláv: 3

Umyté elektródy plechov: 2 kusy

Funkcia:

Krúžok trakciu opravuje krčnej chrbtice, 3D orientácie upravuje priemerný sily na krku, zmierňuje tlak cez svalové napätie, a trakciu na uvoľnený stav.

Magnetický účinok, podporujú správny, vstavaný viac zdravé magnety, vytvárať silné magnetické pole, DESIATKY elektrický impulz, odľahčenie krčnej chrbtice, bolesti.

Tip:

Prosím, utrite krku mokrým uterákom pred použitím nástroja, (to môže byť vybavený horúci uterák v zime), pretože micro súčasné vedenie potreby vlhkosti.

Inak tam bude pálenie (niektorí zákazníci sa mylne domnievajú, že je to porucha, ale v skutočnosti je to spôsobené nesprávnym spôsobom použitia je). Nástroj sám nebude vibrovať, to bude účinná vtedy, keď je pripojené do pokožky.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Krčnej Chrbtice Masér

2 X Umývateľný Elektródy Podložky

Štítky: pre zdravie, bolesť v krku, vlastná maska proti prachu, krk úľavu, massag na krku, ramenné masér acupoint, Ovládanie, NINTENDO PREPÍNAČ, malé mini electric masér, hra nintendo prepínač.


( 0 Hodnotenie )

Počet