U Shape Elektrické Shiatsu Späť Krku Ramenný Telo Masážneho Infračervené Vyhrievané 4D Miesenie Auto/Home Massagem

€5.91


Elektrické Shiatsu Späť Krku Ramenný Telo Masážneho Infračervené Vyhrievané Miesenie Auto/Home Massagem

Špecifikácie:

Menovité napätie: AC100-240V/DC12V

Menovitá frekvencia: 50-60HZ

Menovitý výkon: 18W

Pokyny:

Domáce použitie: slúži na Pripojenie napájacieho adaptéra výstupný konektor na auto jednoducho a vložte vstup do zásuvky pre vnútorné zásuvky.

Pre automobilové použitie: slúži na Pripojenie auto cigaretový zapaľovač kábla pre zapaľovač cigariet zapaľovač a vložte ju do auta cigaretový zapaľovač diera. V tejto chvíli tento výrobok je zapnutý a je v pohotovostnom režime.

Keď je tlačidlo napájania na ľavom hornom rohu sa stlačí raz, produkt sa prepne do automatického masáž štátu.

V tomto čase, produkt sa tiež začína na miesenie masáž a ohrev funkcia, v ktorej miesenie masáž funkcia sa automaticky zruší masáž raz za minútu.

Stlačte tlačidlo napájania znova, výrobok bude vypnite kúrenie funkciu a ponechať iba miesenie funkciu, čím spĺňa požiadavky rôznych užívateľov a prostredia.

Po stlačení tlačidla napájania znova, produkt reštartuje kúrenie funkciu a kľúčové funkcie je najazdených.

Dlhým stlačením tlačidla napájania na 2 sekundy, produkt je vypnutý, a systém sa vráti do pohotovostného režimu.

V záujme lepšieho využitia tohto produktu, systém je vybavený automatickým načasovanie funkciu po dobu 15 minút. Odporúča sa vypnúť pol hodinu po každom použití.

Pripomienka:

Ak môžete ho používať doma, mali by ste použiť produktu je špeciálny sieťový adaptér, ak chcete importovať prevádzkové napätie.

Ak sa používa v aute, mali by ste použiť tento výrobok je špeciálne cigaretový zapaľovač konektor kábel pre import prevádzkové napätie.

Keď sa zobrazí položka vybratím alebo vložením sieťovú zástrčku, nie vytiahnuť kábel ručne.

Nepoužívajte ho v kúpeľni, alebo v prostredí s vysokou vlhkosťou. Neponárajte ho do vody, alebo pri vode. Môže to spôsobiť skrat alebo úrazu elektrickým prúdom.

Poznámky:

1.Prosím, aby 1-3 cm líši vzhľadom na ručné meranie.

2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

1 x Masér

1 x Napájanie Vozidla

1 x Domácnosti Napájanie

Štítky: masáž krku, masáž shiatsu, bolesť v krku, bedrovej masér elektrické, osobný masér elektrické, masáž krku xiao, starostlivosť o telo masáž, krk úľavu, ramenné masér acupoint, pro infračervené masér, krk srd.


( 0 Hodnotenie )

Počet