50 ks 30x70 mm 30ml Ploché Dno Sklenenej Trubici Fľaše S Korkami, ktorí Chcú Hviezdy Ozdobné Fľaštičky Prázdne Voňajúce Čaj malých Pohárov

€25.38


50 ks 30x70 mm 30ml Ploché Dno Sklenenej Trubici Fľaše S Korkami, ktorí Chcú Hviezdy Ozdobné Fľaštičky Prázdne Voňajúce Čaj malých Pohárov (1 mm = 0.039 palec, 1 palec = 25,4 očakávané mm) Veľkosť: 30X70 mm

Hmotnosť: 14 g na kus

Množstvo: 50 ks / taška

Farba:Číra Transparentná

Objem : 30 ml

Poznámka:1.Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora. 2.Tie obrázky sú len pre referenčné účely, pozrite si prosím vyššie uvedené podrobné meranie vybrať správnu veľkosť,a umožniť 1-2mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

O Balenie položky sú dobre zabalené s funkciou opp v taške , a potom budeme pack ich so štandardnými paperbag alebo papierové krabici ( ako množstvo tovaru, ktorý ste si nastavili

O Prepravné 1. Doprava zadarmo Čína Post Air Mail,potrebovať asi 15--25 pracovných dní prísť. 2. Zabezpečujeme aj iné prepravné služby,ako sú Fedex IE,UPS Express Saver,DHL,Fedex IP,UPS Urýchlené(Potrebujú Asi 8-10 pracovných dní),EMS(je Potrebné O 10-15days),Ale Tieto je potrebné, aby ste znášať niektoré poplatky. Samozrejme, to môže tiež možné upraviť podľa výšky vášho nákupu, snažíme sa najlepšiu cenu, môžete získať čo najviac spokojní s tovarom. 3. Tieto dodacie lehoty sú odhady, počas prepravy meškanie vzhľadom na rôzne prírodné nepriaznivé faktory stále veľa porozumenia,Ďakujem!

Spôsoby Dopravy

Dodacia Lehota

Prepravné Náklady

Čína Príspevok Air Mail

15-25 Pracovných Dní

Doprava Zadarmo

UPS/Fedex/DHL

8-10 Pracovných Dní

Potrebujete kupujúci znáša niektoré poplatky

EMS

10-15 pracovných Dní Platby Platby sa očakáva, že budú prijaté v rámci 3days aukcií zavrieť. Escrow je našim preferovaným spôsobom platby Vrátiť&Exchange Politika Všetky naše offfers sa opierajú o 100%, radosti zo záruky ,ale Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní. zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci má zaplatiť za spiatočnú prepravu spätnú Väzbu Politiky, Pretože vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania .úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby .To bude mať len 1 minúta .ďakujem vám veľmi pekne ! A ak budete mať nejaké nespokojnosť,prosím, kontaktujte nás, láskavo a dávajú nám príležitosť vyriešiť problém pred odchodom nás negatívna spätná väzba.Sme si istí, že vždy existuje riešenie, a potom sme certaintly nechcú na dokončenie objednávky ,na náš zákaznícky ľavej zlý dojem.V slove ,ak máte akúkoľvek otázku,prosím, kontaktujte nás slobodne,odpovieme čo najskôr!

O NÁS Sme nový tím, hoci práve sme sa k tejto rodiny www.tantra-egypt.sk čoskoro, ale sme presvedčení, že s vašou pomocou a usmernenia, ktoré môžeme urobiť veľký pokrok! Pretože sme boli prikláňa k "customer first, lepšie" filozofia poskytovať služby najvyššej kvality, aby každý zákazník. Máme tu stabilné dodávky, prijateľné ceny, kvalita tovaru a služieb, snažíme sa vytvoriť dobrý tím, a lepšie pre každého zákazníka služby!

Nakoniec,vaša spokojnosť,naša snaha ! Dúfam, že užite si on-line nákupy. S úctou!

Štítky: sviečka pre jar, zázvor jar váza, silicon whisky sklo, doprava zdarma položky podľa dolár, eroma sviečka pohárov, muž murár pohárov, slnečné okuliare ženy, plastové nádobky, keramická nádoba skladovanie, Jar.


( 4 Hodnotenie )

Počet