Z Nerezovej Ocele, Kuchynské Sférické Cukru V Miske Korenie Fľaša Korenie Nádrž Môže Flip Jar Spice S Otočná Veko Kuchyňa

€5.06


Názov: Cukor/korenie nádrž materiál: Nerezová oceľ Rozmery: priemer 13 cm * výška 15 cm * Základňa s priemerom 11 cm, maximálne môže mať 500 gramov cukru Nádrž Sférické Korenie Jar Korenie Nehrdzavejúcej Ocele Domov Korenie Popis: 100% zbrusu nový a vysoká kvalita! Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, odolný a povrch. Veko má dobré utesnenie a moistureproof funkcie, žiadne starosti, rozliatia a znehodnotením. Má stredne úst veľkosť lyžicou, aby korenie vzduchotesnej nádobe.a zabráni prachu,vody,hmyzu mimo. Môžete ho použiť ako korenie jar, korenie stojan, korenie cruet vodu, soľ, korenie, cukor skladovacích kontajnerov. Vhodné pre domácnosti, hotely, reštaurácie, kuchyne a tak ďalej. Špecifikácie: Položka druh: Korenie môže Materiál: Nerez Oceľ Farba: strieborná. Guľa Priemer: cca 13,5 cm Výška: cca 15.5 cm balenie obsahuje: 1* Korenie Fľaša Poznámky: Transition: 1cm=10 mm=0.39 palcový 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

vlastnosti: Tento export z nehrdzavejúcej ocele korenie fľaša je pohodlné a praktické . Je obzvlášť vhodný pre ochutenie doma, hotely, jedálenské stoly, kaviarňach a na iných miestach.

Štítky: veko misy, jeden misa z nerezovej ocele, formy plastové, misa ocele, nerezové misy cukor, 100ml jar, nerezová misa, ovocie torta plesne, misa kovov, bee sklo.


( 0 Hodnotenie )

Počet