Elite99 6Pcs/Set 10 ML Svetelný Rose Gold Gél lak na Nechty Auta Soak Off UV LED Macaron Nechtov Set Modrej Levandule Smalt Súpravy na Manikúru

€7.43


Objem: 10 ml

Balík obsahuje: 6 x Elite99 Gel Polish

Krok č. 1. Čisté Nechty, potom výbava nechtov povrchu, ako je normálne, manikúra procesu.

Krok 2. Plne rošádu poľský, to môže urobiť poľské farby byť vyvážené. (Dôležité)

Krok 3. Použiť Základný náter prvý. Uistite sa, že použiť hladké aj kabát, ktorý nie je ani príliš silný alebo príliš chudý. Liek pod UV svetlom pre 1 minútu alebo LED svetlo na 30 sekúnd. (Je to potrebné)

Krok 4. Uplatňovať poľský priamo, liek s UV lampy na 2-3 minúty alebo liek s LED lampa pre 60 druhého; keď suché, použite 2. vrstva a liek s UV lampa alebo LED lampy znovu.

Krok 5. Aplikovať vrchný náter. Liek pod UV svetlom na 1 minútu. (30 sekúnd, LED svetlo)

Krok 6. Čisté nechty povrch s nechty čistič. Poznámka: vyhýbajte sa používaniu non špecializované čistiace kvapaliny, ktoré môžu zasahovať do kvality konečný lesk srsti

Ak Chcete Odstrániť:

-1. Soak off klince do acrylic remover asi 5 minút,

-2. Rip dole celý kus nechtov smalt jemne na každý necht.

Jemné Pripomenutie:

1. Vyhnúť sa všetky kontakte s pokožkou. Ak začervenanie alebo iné známky nežiaduce účinky vyskytnú, okamžite prerušte používanie.

2. Udržiavajte nepriedušne uzavreté. Uchovávajte mimo slnečného žiarenia. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Štítky: ťava na nechty, glitter, gél lak venalisa, gél mliečna, gél lak na nechty nastaviť, gél poľský súbor, gelish nechty, gél lak na nechty mgo, elite99 gel polish, falošný necht nastaviť, elite99 gél.


( 0 Hodnotenie )

Počet