Z60 Bluetooth Smart Hodinky Telefón Muži Ženy Podpora 2G SIM TF Karty Fotoaparát na Android, Iphone Huawei Xiao Smartwatchs PK GT08 X6

€9.08


modname=ckeditor

Špecifikácie:

1.Navrhnutý na základe efektívnej akustika,vynikajúce akustické vlastnosti a podporované čas Dispaly Selfie uzávierky Vstavanú Li-ion Batériu a mobil anti-stratené.

2.Displej HD, 2.5 D arc vysoko citlivý kapacitný dotykový displej, Anti-potenie, jemné a krásne,anti-potenie matné povrchová úprava, acme ergonomické konkávne a konvexné dizajn, na sebe viac pohodlné;

3.Kovový rám, silné a odolné,Ultrazvukové zvuk dutiny uzavreté hliníkové film, počúvať zvuky prírody.

4.Podpora TF kariet,vymeniteľné batérie, zvyšuje pružnosť,Dvakrát Zlepšila nabíjateľné batérie, dvojité enjoymentSleep monitorovanie, Krokomer a Sedavý pripomienka: Nosenie smart hodinky v noci starostlivo monitorovať kvalitu spánku

Prodduct Meno

z60 smart hodinky

Farba

čierna/strieborná/rose gold

Podpora FBA

Áno, môže loď a držať vyhl ' adajte

Prispôsobiť Logo

Áno, viac ako 100ks môže urobiť

Kompatibilné Operačné

Android iOS - Apple

Druh

Na Zápästí Nositeľné Vonkajšie

Aplikácia Veková Skupina

Muži

Funkcia

Spánok Tracker Fitness Tracker Push Správy Hovor Pripomienka Passometer

Balenie obsahuje:

1 x Z60 smart hodinky

1 x USB kábel

1 x Maloobchodných balíkov

Prečo si vybrať nás:

Tu dostanete tie najlepšie produkty,milostivý služby a rýchle lodnej dopravy.

O Logistiky

1. Objednávky z UK, Španielsko, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, sľubujeme dodať v lehote 10 dní (vrátane distribúcie a nákup čas)

2. Objednávky z Poľska, Holandska, Švédska, Belgicka, Dánska, USA, Austrália, a dodanie do 15 dní (vrátane distribúcie a nákup čas)

O Záruke

Všetky položky byť poškodený počas prepravy , vám vrátime plnú sumu .

Všetky objednávky nebolo doručené , vám vrátime plnú sumu .

Všetky produkty nesú 1 rok záruka výrobcu,prosím, nastaviť svoju myseľ na zvyšok na nákup.

Ak máte akékoľvek ďalšie obavy, alebo nie sú spokojní v žiadnom ohľade ,prosím, bez váhania nás kontaktujte po prvé,budeme sa snažiť v našich silách, aby slove váš problém.

O Podporu

Bez ohľadu na to, čo stretnete, neváhajte a kontaktujte nás po prvé,budeme sa snažiť vyriešiť vaše otázky, tam je profesionálny technický tím vám pomôžu problém vyriešiť.

O ZNAČKE VITOG

Vitajte v našom obchode, Naša spoločnosť sa zameriava na veľkoobchodný, maloobchodný a dropshipping. Zákazníci, ktorí majú záujem o spoluprácu kontaktujte ma, budem vám zvýhodnené ceny a vynikajúce služby.

O Spätnú Väzbu

Na spokojnosti klientov a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, láskavo nechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s tovarom a službami.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odoslaním negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie skúsenosti zákazníkov.Prosím, verte, že vám môžeme poskytovať uspokojivý výsledok, ďakujem.

Štítky: ixaomi mechanické hodinky, smartwatch, kúpiť telefón, smartwatch muž huawei, úradný xiao, mi xiomi, huawei smart hodinky, smart hodinky, huawei hodinky, hovor smart xiao.


( 0 Hodnotenie )

Počet