Nové L13 SmartWatch Mužov EKG+PPG Nepremokavé Bluetooth Hovor Krvný Tlak Módne Náramky Náramok Fitness Smart Hodinky PK L7 L8

€24.50


696 Nové L13 SmartWatch Mužov EKG+PPG Nepremokavé Bluetooth Hovor Krvný Tlak Módne Náramky Náramok Fitness Smart Hodinky PK L7 L8

Hlavné Funkcie :

Móda vodotesný IP68 High-end smart hodinky, až IP68 úrovni(1,5 m hlboké vody pre 30mins) Kroky, Spánku monitor Tepovej frekvencie,Bluetooth hovor, Upozornenia synchronizácie. Sledujte jazyková podpora: Čínština, angličtina, nemčina, španielčina, taliančina, francúzština, portugalčina (Portugalsko), portugalčina (Brazília), ruskej, Indonézsky, Malajský, poľský, Vietnamčina, Thajský,turecký, Bluetooth: Telefonovanie,SMS,Facebook,Twitter notifcations atď. Tepovej frekvencie, krvného tlaku, meranie a kyslíka v krvi, meranie sledujte váš zdravý deň a deň Krokomer : Viac šport režimov výberu, krokov, kalórie, vzdialenosť záznam Sedavé :Čas pracovať,zmeniť nezdravý spôsob života, Spánok monitor :Analýza váš spánok kvalitný vedecký Anti-stratená Stratená pripomenúť oboch stranách Hudobný Prehrávač :Ovládanie telefónu prehrávanie hudby Telefónny zoznam Synchronizácie :telefónny zoznam s mobil SMS :Synchronizovať mobil s SMS, možné poslať templateSMS, iOS nie je tak ďaleko suppory Záznamy hovorov :Synchronizácia história hovorov Ďalšie funkcie: Budík, Kalendár, Stopky,Kalkulačka, Záznam, atď.

Špecifikácia:

Platforma: MTK2502

Typ Výrobku: Smart Hodinky

Veľkosť: 46*46*4*12.2 mm popruhy otvoriť dĺžka 119.6+93.2

Watchcase: Zliatiny/Plast

Watchband: Starndard 22 MM veľkosť,Dual farby sledovať band

Nabíjanie Typ: Magnetický nabíjania

Zelená Produktu: CE Certifikát

Displej: 1.3 IPS,240*240 Plné kolo displej

Batérie: vstavaná 290MAH Li-ion batéria

Dotykový displej: Kapacitný plne dotykový displej

Bluetooth: BT3.0+4.0

Reproduktor: Podpora

Motor: Podpora

Zoznam Balíkov:

1* L13 Smart Hodinky

1* USB Nabíjačky

1* Manuál

1* Originálne Krabice

Poznámka:

1, Prenosné zariadenia, monitor ľudskej činnosti prostredníctvom elektronických snímačov. Oni sú na úrovni spotrebnej elektroniky. Je to normálne, že určité odchýlky. Zdravotné výsledky skúšky hodinky sú len pre referenčné účely, a nie môže byť v porovnaní s zdravotníckych zariadení. Keď sa na hodinky, je umiestnený na povrchu objektu, tam bude srdcovej frekvencie / krvný tlak a iné výsledky testu. To je normálne a nie produkt vady.

2, Ako firmware je priebežne aktualizovaný, užívateľské rozhranie bude zodpovedajúcim spôsobom aktualizovať. Obrázky sú len pre referenčné účely, a všetko, čo je predmetom skutočného produktu.

3, Tento produkt je elektronický výrobok. Nie vykúpať sa s týmto výrobkom. Nevystavujte teplu pod vysokou teplotou. Nie namočte ju do vody .

4, stiahnite si APLIKÁCIU, po prvé, a naviazať sa na hodinky, nepoužívajte mobilný telefón Bluetooth priamo odkaz na hodinky. Ak je už pripojený, prosím zmazať uzavreté hodinky z mobilného telefónu Bluetooth zodpovedajúce zariadenie.

Štítky: rovtop smart hodinky, ltkl t8 bluetooth smart hodinky, l8 smartwatch, l13 pro smart hodinky, sw007 smartwatch telefón, u13 smart hodinky, l13 smart sledovať film, l7 smart hodinky, l8 hodinky, l7.


( 0 Hodnotenie )

Počet