Elektrický Impulz Späť Krku Masér Ďaleko Infračervené Úľavu Od Bolesti Nástroj Telo, Starostlivosť O Zdravie Relax Multifunkčné Physiotherap

€10.62


Elektrický Impulz Späť a Krku Masér Ďaleko Infračervené Úľavu od Bolesti Nástroj Zdravotnej Starostlivosti Relax Multifunkčné Physiotherap Vlastnosti : 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Veľkosť:Medium Použitie:Krk Materiál:ABS Typ Položky:Masáž & Relax veľkosť balenia:22.5X20X5CM Elektrický impulz frekvencia:0-1000Hz Elektrický impulz, šírka:20-400µs 1. Strukoviny frekvencia:0Hz - 1000Hz 2. Šírka impulzu:20us -400us 3. Výkon:3VDC30mA 4. S 6 druhov režime 5. S 16 druhov signálu 6. Hlavné funkcie: pomocou Elektronického impulzu masér relaxovať krku 7. Napájanie: 2 x AAA suché bunky Môžete použiť 7 hodín nepretržite Prechodu: 1 cm=10 mm=0.39 palcový Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Package: 1 x Krku Masážneho Stroja 2 x Masér Podložky 1 x Drôt

Poznámka:

Po-predajný servis:

Ak to nie je v práci/nedostanete/to je poškodený počas prepravy/ alebo iných alebo iné otázky, prosím, kontaktujte nás pre free. Po tom, čo sme potvrdiť, môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

FAQ:

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Prosím sledujte svoje zásielky na : www.17track.net/en

Vezmite prosím na vedomie: (napríklad : Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) na sledovanie informácií je k dispozícii len v Číne. Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 35 do 60 pracovných dní

2. Veľkoobchod a Drop Shipping

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu a poštovné, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Ak hľadáte akýkoľvek iný produkt, prosím kontaktujte nás, radi by sme vám pomohli nájsť to.

Pre dropshipping:

Môžeme ponúknuť väčšinu dropshipping objednávky cez CSV súboru.

Prijímame Paypal platby

Pošleme na to, aby svojim zákazníkom priamo bez faktúry ,podpora informačných a bez akýchkoľvek informácií o našej spoločnosti.

3.Farbu a veľkosť rozdiel

vzhľadom na rozlíšenie obrazovky, svetelný efekt a chyba merania, tovar môže byť trochu iné fotografie, dúfam, že vaše pochopenie. Ďakujeme!

4.Vracia:

Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti.kupujúci bude zodpovedný za poškodenie alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

5.O Spätnej Väzby:

Ak tam je nejaký problém s tovarom . Prosím, dajte nám šancu vyriešiť váš problém .Sľubujem vám najlepšie riešenie.

Štítky: relax krku wwe, infračervené masér zdravie, electr masáž, ďaleko infračervené tepelné terapie, magic masér elektrické, osobný masér elektrické, ďaleko infra sauna, massag na krku, jmron krku masér, yamogochi krku masér.


( 0 Hodnotenie )

Počet