6pcs Silikónové Stierky Krásy make-up Stierky Fľaša Škrabka Stierky Náhodné Farby

€6.91


Popis

Posledná kvapka silikónové stierky je vyrobený zo silikónu, s hladkým povrchom, ktoré si môžete pohodlne a rovnomerne šíriť mlieko. Posledná kvapka stierky s arc design zmestí aj s rôzne nádoby z kozmetiky, krém, šampón, kondicionér, lesk na pery, laky na nechty, horčica jar, arašidové maslo, kečup a tak ďalej.

Funkcie

-Farba: Náhodný Farba

-Materiál: Silikón

- Dlhý veľkosť: 31x1.5 cm/12.2x0.59in

- Stredná veľkosť: 23x1cm/9.05x0.39in

- Krátke veľkosť:.5x0.8 cm/6.1x0.31in

- Rôzne veľkosti, ktoré sú vhodné na fľaše rôznych hĺbkach.

- Arc design stierky zmestí aj s rôzne fľaše, bez námahy ponoriť kvapka mlieko a ktoré sa vzťahujú na pokožku, alebo jednoducho ísť hlboko do fliaš na čistenie nepoddajné nečistoty a škvrny vo vnútri.

- Naše praktické fľaša kliešte sú vyrobené zo silikónového materiálu, ktorý je bezpečné a spoľahlivé použitie, bez zápachu, hladké a mäkké v štruktúre.

- Naše lotion špachtle sú univerzálne v mnohých aspektoch, vhodný pre použitie rôzne druhy džemov, ako arašidové maslo, kečup.

- Tiež pekné pre kozmetiku, ako ruky krém, telové mlieko, nadácie, šampón, vlasový kondicionér a tak ďalej, dobrý asistent vo svojom živote.

6 x Silikónové Špachtle

Štítky: fľaša stierky, metalické kozmetické stierky, eyeshadow make-up set, cosmet, masku na tvár stierky, krásy stierky, kozmetické stierky opakovane, make-up stierky, kovové stierky make-up, mini stierky.


( 0 Hodnotenie )

Počet