1000Pcs Jednorazové Ružová Mascara Rias Kefa Rozšírenie Wands Kefa Wands make-up Aplikátor Spoolers Lash Kefa Kozmetické Make-Up

€24.69


Vážení VIP Zákazníkov:

máme vlastnú pôvodných kefy,

tu sú všetky reálne factory Dodanie , všetky farby a štýly, ktoré môžete vidieť v zaradenia sú všetky na sklade ,celý čas ! Všetky modely kefy je možné prispôsobiť,

môžete mi povedať, ako chcete ,

ak chcete všetky štýly môžeme pomôcť .

vďaka !

Stav: Úplne Nový Rukoväť, Materiál:Plast Kefa Materiál :Nylon Pre make-up, a riasenky po curling riasy česanie mihalnice balík je v dobrom stave udržiavať v Čistote sanitácia

AK chcete, aby vaše oči, krásne ! Každá položka má sledovacie číslo .Vďaka !

Hlava Dĺžka:2.7 cm (1 palec)

Celá Dĺžka:10 cm (4 palce)

Funkcie:

Ideálne pre oddelenie rias pred a/alebo po aplikácii maskary

Kefa hlavy môže byť mierne ohnutý, ako budete potrebovať

Jednoduché použitie a pohodlné na prepravu

Špecifikácie: Rukoväť je ružová, farba :ružová

Balenie obsahuje:

1000 * Jednorazové rias kefa

ak chcete, aby ostatné farby ,pls kontaktujte NÁS !

Shippment:

1. Všetky položky bude loď doprava zadarmo Express ( DHL ,EMS alebo Fedex )

Zvyčajne budete dostávať produkt v 7-12days

2. Tovar vám bude dodaný do 5 pracovných dní po prijatí overené platby.

3. Všetky položky sú dodávané z Číny

Platby:

1. Tovar vám bude dodaný do 24 hodín po prijatí overené platby.

2.Všetky položky sú dodávané z Číny

Kontaktujte Nás:

Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, prosím, e-mailu nám ,náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže.

Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Spätná väzba:

Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu alebo otvoreného sporu.

Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že KAŽDÝ ZÁKAZNÍK, 100% SPOKOJNÍ woth naše položky a služby a vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Vždy sme dúfam, že vysporiadať sa s vami znovu a nechať pozitívnu spätnú väzbu na všetkých našich zákazníkov.

Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. Boli by sme veľmi ocenili, Ak zdieľate náš obchod so svojimi priateľmi a rodinami. Vďaka !

Štítky: základné rias rozšírenie auta, profesionálne predĺženie rias auta, 100ks mascara palička, Záhrada Zbraň, opakovane lash palička, štetec na pery, lash lyžica, ps24w, mascara volum, kefa rias.


( 0 Hodnotenie )

Počet