Začiatočníci naučia klasickú gitaru DIY výrobnej skupiny španielska gitara b-trieda príslušenstvo celý set gitara výroby materiálov, co

€37.92


Mnoho hudobníkov, ktorí chcú, aby sa gitaru sami, ale nie je absolútne uistenie, že môžu priamo urobiť high-end gitaru. Na Hongyin, Hongyin špeciálne pripravené kompletný súbor materiálov, ktoré sú k dispozícii v rôznych formách. [product name]: klasická gitara výrobného materiálu príslušenstvo nastavte položku [product model]: 39 palcový klasická španielsky spôsob, ako zvládnuť [pôvod výrobku]: Qingdao Hongyin [produktu materiál]: Top Solid Smrek B Triedy,zadná doska je preglejky, nájdete na kvalitu tabuľke. [popis produktu]: Tento súbor materiálov je zadnej strane dosky z sabili preglejky a predná doska zo smreku dyhy. Je priamou voľbou pre vás praxe a hromadne vyrábať gitary. DIY éry, je naším letopočtom!!! [zoznam zložiek]:

Štítky: diy gitara auta, gitara gombík kovov, robot kuka, kvalitné elektrické gitary, bass electr, tuner, elektrická gitara auta, cobre gitarové časti, acousitc gitarové príslušenstvo, electr gitara.


( 2 Hodnotenie )

Počet