Szaoju EÚ Smart Light Switch Stenu Dotykový Spínač 1 Gang 1 Spôsob Smart Home Podporu Alexa Domovská stránka Google Asistent IFTTT Pre Android

€7.65


Vlastnosti: Kompatibilný

Dotykom prepnúť panel podporuje maximálny výkon 2200W, že môže pracovať s väčšinou svetlá a iné elektrické spotrebiče, to je tiež Kompatibilné s iOS a Android OS.

APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

Užívateľ môže použiť smartphone na diaľku ovládať zapnutie / vypnutie domácej elektroniky, a to kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom APLIKÁCIE tak dlho, ako má váš telefón 2G/3G/4G/WIFI siete. To je vaše domáce spotrebiče inteligentný režim v priebehu 1 sekundy.

Premium Kvalita

Dotykom prepnúť panel je vyrobený z plameňa-odolný ABS shell a tvrdené sklo panel, ktorý zabezpečuje dobrú odolnosť. Luxusné a módny dizajn, ktorý sa dá dobre zapadnúť do väčšiny domy s rôznymi zdobia štýl.

Inteligentnejšia

Práca s Amazon Alexa / Google Domov, užívateľ môže ovládať tento WiFi zásuvky cez hlas cez Alexa / Google zariadenia na zapnutie alebo vypnutie prepínača, ktorý umožňuje prevádzku viac pohodlné a inteligentnejšie.

Časovač Funkcia a Siete Mimo Pracovného Funkcia

Dotykom prepnúť panel podporuje funkciu časovača, ktorý obsahuje časovač, jednotný a opakujte časovač, ale môžete nastaviť Max. 8 skupín časovač nastavenie. To tiež podporuje sieť mimo pracovného funkcia, časovač nastavenie môže fungovať ako zvyčajne, aj v prípade, že sieť sa vypína.

Poznámka:

Dotykom prepnúť panel vlastní nula fire line a nepodporuje singel fire linky. Dotykom prepnúť panel musieť pripojiť k nulovej čiare. môže QR kód na QR kód karty ak chcete stiahnuť APLIKÁCIU a prečítajte si používateľskú príručku.

Problému a Návrh :

Prístroj nie je stabilné pripojenie na Aplikácie 1. Každý smerovač má spojenie obmedzené, ale stále viac a viac inteligentné zariadenie pracuje na rodiny 2. Veľa rodina stále používa veľmi starú verziu smerovače aj viac ako 3 roky pred verziu. Aby majú výborné skúsenosti, návrh je : 1. re-nastavenie smerovača spojenie obmedzená, 2. zmeniť novú verziu aktualizácie smerovača 3. všimnite si prosím tieto prepínač pracovať iba na 2.4 G WIFI siete, nie 5G.

Špecifikácia:

Typ: Dotykový Spínač Panel (EU Standard) Materiál: Flame-odolný ABS, Tvrdené Sklo Množstvo: 1 ks Položku Farba: Čierna, Biela Menovité Napätie: AC 90V-250V, 50/60 hz Menovitý Príkon: 2200W Max. Prúd: 2A Wi-Fi: 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n Konektor: štandard EÚ Podporované OS: Android a iOS Bezdrôtový Spotreba Energie:

Package:

1*Wi-Fi Dotykový Spínač svetiel 1*QR Kód Karty

Potrebujete neutrálny vodič

Doprava:

-Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. (Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) -tovar bude odoslaný do 7 pracovných dní po zaplatení. -Poštovné bude na celom svete prostredníctvom ePacket/Čína Príspevok Air Mail/DHL/TNT/EMS. -Skontrolujte prosím, pri dodaní položky, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte. Urobíme potvrdenie a dá vám riešenie.

Záruka :

-1 rokov výroby záruky; -Chybné problém by mal byť predložené v lehote do 10 pracovných dní po výrobok je dodávaný; -Poštovné škody by mali byť predložené do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný.

Kontaktujte nás:

-Ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím, neváhajte nás kontaktovať. -Ak potrebujete objednať viac položiek(≥1500usd), poteší, dajte nám vedieť ako prvý. Mohli by sme ponúknuť nejaké extra zľavu.

Spätná väzba:

-Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil. Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, nám dať 5 hviezd. -Ak máte akékoľvek otázky, prosím, obráťte sa s nami, a my vám ponúknuť pomoc, aby ste čím skôr.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

-Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v lodné náklady. -Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú). -Pre našich zákazníkov z Brazi /India: ak sa rozhodnete, žiadne rýchle dodanie(EMS/DHL), prosím zanechať váš CPF číslo/ID Kartu dokumentu, kópie tak, aby zabezpečili, že naša dodanie normálne.

Štítky: ios domácej automatizácie, smart home, cigary plagát, prepnite položku wifi, drôtený nástenný spínač, ifttt wifi, kulisu pre birthday party, 30. narodeniny dekor, dvere tuya smart, bluetooth audio spínača.


( 3 Hodnotenie )

Počet