110-220V Strop PIR Senzor, Light Switch Nastaviť Časové Oneskorenie Light Switch 800W Ultra Slim Infračervené, Indukčné

€7.00


110-220V Strop PIR Senzor, Light Switch Nastaviť Časové Oneskorenie Light Switch 800W Ultra Slim Infračervené, Indukčné

Telo, pohybový senzor môžete nastaviť podľa okolitého svetla, ako chcete: pri odbočke na SLNKU(max), budeme pracovať cez deň a v noci, keď zase na MESIAC (min), iba pracovať za menej ako LUX okolností.

Telo snímač pohybu môže byť nastavené podľa vášho želania. Minimum je 5 sek.; maximum je 5 min.

Snímač pohybu môže automaticky monitorovať uzávierky telo a ovládať svetlo v izbe s výške 0,6-1,5 m/s monitorovania rýchlosti. Snímač pohybu prepínač je senzor vzdialenosti je až 8m a snímač uhol je 360 stupňov.

Telo, pohybový senzor je kompaktný, ktorý je nenápadný a nebude zaberať veľa montážneho priestoru.

Indikátor lampa bude blikať raz každé 4 sekundy po zapnutí vypínača., a flash dva krát za sekundu pri prijímaní signálu. Zároveň to ukazuje, snímač v normálnej monitorovanie podmienok.

Rozsah pôsobnosti

Telo, pohybový senzor sa hojne využívajú na pohyb-aktivované osvetlenie, chodby, kúpeľne, pivnice, sklady, garáže a na iných miestach.

veľkosť:7.5*7.5*2cm

Materiál:plast

farba:biela

Obsah Balenia:

1 * telo, pohybový senzor

2 * rozšírenie slimák

2 * skrutka

1 * anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: pohybové senzory 220 v, 220 v, prepínač, snímač pohybu 220w, snímač pohybu 220v 20a, senzor 2 20 v, 2 gang prepínač, 220 prepínač, 1 gang prepínač, prepínač tenké, slim prepínač.


( 0 Hodnotenie )

Počet