Kaktus Catnip Cat Hračka pre Zvieratko Plyšové Žuť Hračky pre Psa Zuby Brúsenie Žuvanie Odolné Remorkér Fetch Skus Hračky pre Malé a Stredne Veľké Mačky Psy

€6.81


VÝHODY:

Zdravé pre Mačky Všetkých Vekových kategórií.

Spĺňa Prirodzené Lovecké Inštinkty.

Podporuje Činnosť a Duševnú Stimuláciu.

FUNKCIE:

OBSAHUJE CATNIP: Excite, zapojiť a pomôcť udržať kitty je záujem s týmito catnip-plnené tosser hračky! Ideálna veľkosť pre kitty na swat a bat, zatiaľ čo catnip udržuje ich energiu a zábavu.

AKTÍVNY ŽIVOTNÝ štýl-READY: Skvelé pre hranie, prijem, alebo preťahovanie lanom. Zábavné okrem vaša mačka je aktívny životný štýl. Outlast a prekonať iných hračiek pre mačky! Dôkladne testované. Udržať vaše mačky baví a bezpečné počas prehrávania s vysokou kvalitou, podrobné navrhnuté hračka pre psa. Ideálne na lepenie a budovanie vzťahu.

DLHŠIE TRVAJÚCE: Táto hračka je navrhnuté tak, aby boli zničené, Tento kaktus hračka je husto balené s načechraný vypchávky, ktoré sú ideálne pre drvenie a starého železa!

STROJ UMÝVATEĽNÝ: Ľahké čistenie. Hračky si zachová svoj tvar a bavlna pocit, s opakovanými čistenie

a umývanie.

Balenie obsahuje: 1 * Kaktus cat hračka

Poznámka:

Tam môže byť 1-3 mm od veľkosti odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Tam môže byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na zobrazenie pixelov a svetlo.

Štítky: fidget, pletené pet hračky, l plyšové, cat hračka pre, mha plushie, mačka scratcher, škrečok hračka, pat mačka, hračka pre psa, pre, pes.


( 4 Hodnotenie )

Počet