Nové Flamingo Neónové Značky Vlastné Umenie Business Bar Domova Led Neónový Nápis Ručne Vizuálne Diela Stene Visí Prihlásiť Nočné Svetlo

€85.17


Nové Flamingo Neónové Značky Vlastné Umenie Business Bar Domova Led Neónový nápis Ručne Vizuálne Diela Stene Visí Prihlásiť Nočné Svetlo Led Neónový nápis Svetlo Flamingo Veľkosť: 272mm široký 536mm vysoká (11"x21") Naša neon Flamingo je stanovená na vysokú kvalitu jasné, akryl, ideálny pre všetky dekorácie pre domáce dekorácie, alebo narodeninovej party udalosti alebo REKLAMNÉ nápisy. S stmievač a diaľkové prílohu, môžete zapnúť/vypnúť, použite ju ako nočné svetlo, keď stmavne, nízke a používanie rôznych režimov kontroly blikanie. Každý Flamingo má 2 metre tenké (3 mm) transparentné napájací kábel, ktorý sa pripojí k normálnej zásuvky napájania prostredníctvom transformátora. Naše známky použitia reálnych LED flexibilné neónové trubice svetla a vydrží až 50.000 hodín alebo 12 rokov nepretržitého používania, áno 12 rokov beží 24/7! Menej 20 watt príkon, 24 hodín používať menej 0.5 kilowatt-hodín. Navrhnuté pre použitie v interiéri a byť stene visel pomocou priloženého obrázka háčiky. Pútavý, vysoká kompaktná! Ľudia budú prvé oznámenie, keď sa blíži. Je to cenovo dostupné, dobre robil položky pre reklamu a dekoráciu! Je to mimoriadne jasný neónové značky! Všetky naše neónové značky DC12V pracovné napätie, so štandardným DC napájací zdroj pre USA zásuviek. Tento roztomilý Neónový nápis je vyhotovený a dobre testované, náš odborný skúsených benders. Je vhodný pre AC110v-240V v ktorejkoľvek krajine. Položky, prichádza s NAMI zástrčku. Ak potrebujete použiť v iných krajinách, prosím, pridajte napájací adaptér pre to. Alebo len povedzte nám, keď budete robiť objednávky. Hľadáte darček pre svojho milovaného ty? Ponúkajú tento Živý Osvetlené Flamingo Prihláste sa na niektorý z vašich priateľov či rodinu a ukázať svoju lásku a náklonnosť k ich! Oni určite si to vážim. Ak poškodený počas prepravy, budeme vymeniť rozbité časti zadarmo, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, budeme akceptovať vráti do týždňa, takže bez obáv! Jednoducho sa obráťte na nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu; budeme riešiť všetky vaše problémy v priebehu 24 hodín. Takže kúpiť s DÔVEROU! Tie sú veľmi vítané prispôsobiť žiadne príznaky vám, ako všetko, čo potrebujete urobiť, je poslať výkresy k nám.

Package Zahrnuté: 1 x 11"x21" neon Flamingo 1 x adaptér 1 x bezdrôtový ovládač Traceless nechty

Spätná väzba:

1. Sme spoľahnite sa na kvalitu výrobkov a spokojnosť zákazníkov uspieť. Preto, vaša odozva je veľmi dôležité, prosím zanechať dobrú spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby.

2. Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

3. Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

Zásielky:

1. Položky sú dodávané len po prijatí platby.

2. Ponúkame DHL, UPS, TNT, alebo Letecky za doručenie.

3. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 5 pracovných deň dopisujem kuriéri.

4. Dodacia lehota: UPS, DHL, Fedex a TNT express lodnej dopravy obvykle trvá 3-7 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. V prípadoch, prísne vlastnej vôle, bude dodacia doba trochu dlhšia, prosím, buďte trpezliví.

5. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

6. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

7. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.

8. S cieľom zabezpečiť zobrazí ste objednávku bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako 'GIFT' s nižšou hodnotou. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Platby:

1. Pred objednávkou, potvrďte prosím cenu a ďalšie podrobnosti sa s nami.

2. Akceptujeme platobné metódy. Pre iný spôsob platby, pls kontaktujte nás.

3. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Záruka:

1. Ponúkame 1 rok záruka. Ak položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní od doručenia.

2. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.

3. Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady.

Ďakujeme, že ste si vybrali naše výrobky! Musíme sa snažiť poskytnúť vám najlepšiu kvalitu výrobku, ako aj najlepšie služby pre vás.

Štítky: pre domáce, vlastné led prihlásiť, led neon prihlásiť, abstraktné dielo, plechová ceduľa, neónový nápis, flamingo led, otvorte led prihlásiť, neon art obrázok, neon otvorené.


( 0 Hodnotenie )

Počet